GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  PROFU' DE SPORT

VIDEO Marius Șumudică, spectacol într-o ediție de colecție a podcastului „Profu' de Sport” » Dezvăluiri de marcă în episodul filmat în Arabia Saudită

Marius Șumudică e invitat la podcastul „Profu’ de Sport”
Marius Șumudică e invitat la podcastul „Profu’ de Sport”

Articol de - Publicat joi, 25 mai 2023 14:19 / Actualizat vineri, 26 mai 2023 09:30

Marius Șumudică, antrenorul saudiților de la Al-Raed, a fost invitatul lui Cătălin Țepelin la cel mai recent episod al podcastului „Profu’ de Sport”. Ediția specială, filmată în cadrul seriei de reportaje realizate de GSP în zona Golfului, a fost difuzat joi seara, pe toate canalele GSP. 

Figură inconfundabilă în fotbalul românesc, Marius Șumudică a vorbit în episodul #17 al podcastului GSP despre viața sa în Arabia Saudită și obiectivele pe care și le-a setat în perioada următoare la clubul saudit, precum și în plan personal. 

Șumi lămurește controversa legată de retragerea sa din antrenorat, dezvăluie care e singurul său vis neîmplinit din fotbal și se pronunță fără rețineri pe marginea lucrurilor care-i plac și care nu-i plac din ce se întâmplă azi la Rapid.

Charismaticul antrenor, ajuns la 52 de ani, face dezvăluiri savuroase din experiențele acumulate atât în cariera de jucător, cât și în cea de tehnician, de la peripețiile trăite pe aeroportul din Madeira și până la partidele memorabile de rummy din perioada romantică de la Rapid. Totul, în ultimul episod al podcastului “Profu’ de Sport”.

„Șumudică baby-heart” » Președintele saudiților de la Al Raed e fanul lui Șumi: „Un antrenor entuziast, ambițios. Vrem să rămână aici”
arabia saudită
„Șumudică baby-heart” » Președintele saudiților de la Al Raed e fanul lui Șumi: „Un antrenor entuziast, ambițios. Vrem să rămână aici”

Despre podcastul „Profu' de sport” - proiectul special al Gazetei

Mai multe detalii despre formatul video lansat de Gazetă a oferit Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP.

„Ieșim din formatul standard de emisiune TV și trecem într-o zonă mai adaptată online-ului din toate punctele de vedere. În primul rând, abordarea este mai personală, tonul e mai relaxat, insistăm pe povești.

Nu în ultimul rând, podcastul «Profu' de sport» este filmat exclusiv în format vertical / portrait, pentru ca publicul de sport să-l consume mai ușor pe device-urile mobile și pe toate canalele de social media - - Youtube, Instagram, Facebook, TikTok”, a explicat Țepelin.

GSP.ro este cel mai activ publisher pe zona contentului video digital de sport, lansând peste 15 formate diferite în ultimii 3 ani: de la emisiuni live la video-uri short-form și de la dezbateri la proiecte speciale.

VIDEO „Șumudică baby-heart” » Președintele saudiților de la Al Raed e fanul lui Șumi: „Un antrenor entuziast, ambițios

Citește și alte interviuri de la podcastul „Profu' de Sport”:

Mirel Rădoi, invitat la episodul #16 din podcastul „Profu' de Sport” » Fostul selecționer, la momentul adevărului: „Recunosc că nu e ușor de lucrat cu mine”

Mirel Rădoi, poveste spectaculoasă la „Profu' de sport” despre marile sale pasiuni: „Când a văzut actele, soția a crezut ca luăm o casă: «În sfârșit, te-ai deșteptat și tu!»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Moshu
Moshu  •  25 Mai 2023, 19:56
Postat de VanBasten pe 25 Mai 2023, 19:04

Narcisistii mint dar mint atat de frumos ca multi raman...wow. De admiratie.

Ai draptate..vezi titlul cu "colosal" care urmeaza acestei "pregatiri" !!!

VanBasten
VanBasten  •  25 Mai 2023, 19:04
Postat de Moshu pe 25 Mai 2023, 15:29

Dezvaluiri "de marca" ??? Care marca bre ? Ca sumudica minte la fel de natural precum respira....adica fara sa-si dea seama !! Ne lasati ??

Narcisistii mint dar mint atat de frumos ca multi raman...wow. De admiratie.

VanBasten
VanBasten  •  25 Mai 2023, 19:03

Pentru maestrul Tepelin, un corifeu al presei sportive din Romania si, de ce nu, de pe mapamond... Ninel e carismatic, nu charismatic. https://dexonline.ro/definitie/carismatic/362582 versus https://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/charismatic

Vezi toate comentariile (4)
Comentează