GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  PROFU' DE SPORT

VIDEO Mirel Rădoi, invitat într-o ediție specială a podcastului „Profu' de Sport”, realizată în Arabia Saudită » Interviu amplu, cu cărțile pe față, cu fostul selecționer

Mirel Rădoi se deschide în fața cititorilor Gazetei într-un interviu amplu, de două ore și jumătate
Mirel Rădoi se deschide în fața cititorilor Gazetei într-un interviu amplu, de două ore și jumătate

Articol de - Publicat joi, 18 mai 2023 08:03 / Actualizat miercuri, 24 mai 2023 22:53

Fostul selecționer Mirel Rădoi a fost invitat joi la podcastul „Profu' de Sport”. Ediția specială, realizată de redactorul-șef Cătălin Țepelin în Arabia Saudită, la sediul clubului lui Rădoi e disponibilă pe toate canelele GSP.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani s-a deschis în fața cititorilor Gazetei într-un interviu amplu, de două ore și jumătate, primul pe care-l acordă de la plecarea din România către paradisul financiar din Golf. 

Mirel Rădoi a vorbit pe larg despre „divorțul” de Universitatea Craiova, despre mandatul său suculent de la prima reprezentativă, dar și despre momentele petrecute la FCSB și relația actuală pe care o are cu Gigi Becali

Ce-și reproșează după șapte ani în antrenorat? Ce regrete a acumulat de-a lungul carierei? Cât cheltuiește pe marile sale pasiuni? Totul, într-o ediție inedită a sportcastului ajuns la episodul #16. 

Redactorul șef al Gazetei a asistat, marți seara, la meciul echipei antrenate de Mirel Rădoi, Al Tai, cu Al Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo. Citește AICI un reportaj exclusiv: cum arată un meci al lui CR7 în Arabia: străzi blocate, zâmbete sub niqab, Messi și SIUUUUU!

După acest meci, Mirel Rădoi s-a certat cu conducătorii clubului și s-a despărțit de Al Tai! Contractul său era valabil până în vară, iar Rădoi explica în podcastul GSP ce nemulțumiri și așteptări avea în relația cu clubul. 

Ronaldo se vinde » Cum arată un meci al lui CR7 în Arabia: străzi blocate, zâmbete sub niqab, Messi și SIUUUUU!
special
Ronaldo se vinde » Cum arată un meci al lui CR7 în Arabia: străzi blocate, zâmbete sub niqab, Messi și SIUUUUU!

Despre podcastul „Profu' de sport” - proiectul special al Gazetei

Mai multe detalii despre formatul video lansat de Gazetă a oferit Cătălin Țepelin, redactorul-șef GSP.

„Ieșim din formatul standard de emisiune TV și trecem într-o zonă mai adaptată online-ului din toate punctele de vedere. În primul rând, abordarea este mai personală, tonul e mai relaxat, insistăm pe povești. 

Nu în ultimul rând, podcastul «Profu' de sport» este filmat exclusiv în format vertical / portrait, pentru ca publicul de sport să-l consume mai ușor pe device-urile mobile și pe toate canalele de social media - - Youtube, Instagram, Facebook, TikTok”, a explicat Țepelin.

GSP.ro este cel mai activ publisher pe zona contentului video digital de sport, lansând peste 15 formate diferite în ultimii 3 ani: de la emisiuni live la video-uri short-form și de la dezbateri la proiecte speciale.

Citește și alte interviuri de la podcastul „Profu' de Sport”:

Dezvăluiri spectaculoase, la 20 de ani de la vizita lui George W. Bush în România: „A făcut o plecăciune în fața lui Năstase. Știți cum a reacționat Ilie?”

Bogdan Lobonț, la episodul #14 din Podcastul „Profu' de Sport" » Despre obiceiurile nesănătoase din fotbalul românesc, impactul cu cultura lui Ajax Amsterdam și cum a rezistat 8 ani la AS Roma

Lorena Balaci, invitată la episodul #15 din podcastul „Profu' de Sport” » „Cea mai mare problemă a fotbalului la copii și juniori sunt PĂRINȚII” + episoade neștiute cu Ilie Balaci

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
VanBasten
VanBasten  •  18 Mai 2023, 19:02

Trebuie sa fie foarte intersant acest podcast. Ca un praf de nisip care ti-a intrat in ochi. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brentford
brentford  •  18 Mai 2023, 19:01
Postat de Dansss pe 18 Mai 2023, 16:17

A luat BAC-ul……….. de la Tulcea la Galati!

Gresit. L-a luat pe al mai mic,de la Tulcea la Braila :)

Dansss
Dansss  •  18 Mai 2023, 16:17
Postat de elgabri pe 18 Mai 2023, 13:15

Mireleee, o usa ceva geamuri ? ca despre BAC nu poate fi vorba poate l dai in araba ;))

A luat BAC-ul……….. de la Tulcea la Galati!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close