GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Adrian Mititelu Jr. scoate bani mulți din buzunar ca să țină relația cu fosta lui Marius Niculae. Oana Marica se răsfață în vacanțe scumpe

Adrian Mititelu Jr. o răsfaţă pe Oana Marica în vacanțe scumpe. Foto: Instagram +43   FOTO
Adrian Mititelu Jr. o răsfaţă pe Oana Marica în vacanțe scumpe. Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 03 iulie 2023 16:51 / Actualizat luni, 03 iulie 2023 16:51

Adrian Mititelu Jr. nu se uită la bani când vine vorba de iubita lui, Oana Marica. Fiul patronului de la FCU Craiova are o relație discretă cu fosta lui Marius Niculae, cunoscută și ca „Bunesa din Urlați”.

În ultimele luni, Adrian Mititelu Jr și Oana Marica au ținut-o dintr-o vacanță în alta. Au început cu o vacanță în Marbella (Spania) în mai, apoi au continuat cu o vacanță în Monaco în luna iunie, iar acum se află în Grecia. 

Oana Marica. Foto: Instagram
Oana Marica. Foto: Instagram
+39 FOTO

Adrian Mititelu Jr. îşi răsfaţă iubita în vacanțe scumpe

Zilele trecute au ajuns în Santorini, apoi au plecat cu elicopterul în Mykonos. Fiul patronului de la FCU Craiova o răsfață pe Oana cu cele mai scumpe vacanțe, unde plătește mii de euro la restaurante de lux. Ajunși pe „insula miliardarilor”, cei doi îndrăgostiți petrec încontinuu și nu lipsesc de la nicio petrecere. 

Deși mulți se așteptau ca povestea lor de dragoste să nu dureze mai mult decât câteva săptămâni, iată că Adrian Mititelu Jr. și Oana Marica se iubesc deja de câteva luni.

Oana Marica s-a iubit și cu Marius Niculae 

Relația lui Marius Niculae cu Oana Marica a fost una tumultuoasă. S-au împăcat și despărțit de mai multe ori până au decis să încheie definitiv povestea de dragoste. Sportivul visa la o familie cu Oana Marica, dar n-a fost să fie. Fostul atacant de la Dinamo a iubit-o extrem de mult pe aceasta, dar drumurile lor nu s-au mai intersectat. 

Fostul fotbalist a fost îndrăgostit nebunește de Oana Marica, cea pe care o și ceruse în căsătorie. Relația lor a fost una controversată și a ținut de multe ori prima pagină a ziarelor de can-can. Cererea în căsătorie a avut loc în Dubai, iar inelul cu diamant nu a lipsit.

Chiar dacă i-a zis „DA” pe loc, „Bunesa de la Urlați” s-ar fi răzgândit și s-ar fi întors la un fost iubit, un italian mai în vârstă și cu o situație financiară foarte bună, potrivit informațiilor de la vremea respectivă.

Oana Marica, iubita lui Adrian Mititelu Jr., duce o viață de lux

În prezent, Oana Marica duce o viață de lux, deține un salon de înfrumusețare în zona de nord a Bucureștiului și conduce un bolid marca Bentley. Obișnuiește să călătorească foarte mult, destinațiile luxoase sunt mereu pe lista ei, iar fotografiile provocatoare nu lipsesc de pe Instagram. 

Poartă bijuterii de zeci de mii de euro, genți din cele mai noi colecții ale brand-urilor de lux și se răsfață cu cele mai scumpe preparate la restaurantele celebre din lume.

Oana Marica. Foto: Instagram
Oana Marica. Foto: Instagram
+39 FOTO

Citește și:

Andreea Bălan, în ipostaze inedite la Wimbledon, unde își urmărește iubitul tenismen

„Feblețea” lui Săndoi a plecat în vacanță, imediat după ce România a fost eliminată de la EURO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
radufl
radufl  •  08 Iulie 2023, 15:42

"Bunesa" din Urlați :) azi cu mititei, mâine cu cârnați.

steaua.libera
steaua.libera  •  04 Iulie 2023, 19:31

Câtă pâine vând ăștia la Craiova, vere?

paolo16
paolo16  •  04 Iulie 2023, 13:47

Huo!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează