GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Miss Universe România 2020 l-a înlocuit pe fostul atacant de la FCSB! Cine e noul iubit al Biancăi Tirsin și cum au apărut împreună

Articol de - Publicat sambata, 25 noiembrie 2023 16:11 / Actualizat sambata, 25 noiembrie 2023 16:16

Atacantul Adrian Petre (25 de ani), în prezent legitimat la FC Hermannstadt, s-a despărțit la începutul acestui an de Bianca Tirsin, Miss Universe România 2020. Tânăra și-a refăcut rapid viața amoroasă, s-a afișat deja cu noul iubit, care e stabilit în Dubai. 

Bianca Tirsin, în vârstă de 25 ani, și Adrian Petre și-au spus adio acum câteva luni. Fosta iubită a lui Adrian Petre a fost câștigătoare a Miss International România în 2018 și Miss Universe România în 2020, iar de atunci a tot fost în lumina reflectoarelor. 

Atacantul era într-o relație cu Bianca Tirsin de 7 ani, amândoi fiind din Arad. Relația lor a fost atât de închegată încât au decis să își deschidă o afacere împreună. În orașul natal, Adrian Petre și fosta Miss Universe România au pus bazele unui restaurant tip pizzerie. Din păcate, cei doi nu au ajuns la altar, ci s-au despărțit. 

FOTO. Cu cine l-a înlocuit Bianca Tirsin pe Adrian Petre

Bianca Tirsin
Bianca Tirsin
Bianca Tirsin
Bianca Tirsin
Bianca Tirsin
+36 FOTO

Bianca Tirsin nu a pierdut timpul și și-a refăcut viața amoroasă. Aflată într-o vacanță în Mumbai, în India, ea s-a afișat cu noul iubit. Este vorba despre George Medințu, cu care fotomodelul se sărută, în cele mai recente fotografii postate pe Instagram.

George Medințu s-a născut în România, dar în prezent locuiește în Dubai, acolo unde și studiază. În trecut a studiat în Barcelona, New York, Shanghai, Londra, Florida și Salonic, conform informațiilor publice de pe pagina lui de Instagram. Potrivit contului său de Linkedin, el vorbește engleză, spaniolă și chineză. 

FOTO. Cu ce se ocupă Bianca Tirsin, după ce a participat la Miss Universe 2020

Bianca Tirsin
Bianca Tirsin
Bianca Tirsin
Bianca Tirsin
+36 FOTO

Într-un interviu pentru Ego, ea a dezvăluit cu ce se ocupă acum. Bianca Tirsin face afaceri în Japonia, acolo unde a ajuns prima dată prin intermediul unui concurs. 

„Am niște business-uri în Japonia, în Europa nu așa multe, însă majoritatea sunt în România. Dacă lucrezi online îți este mult mai ușor, ai nevoie doar de internet și de laptop și rezolvi totul, nu trebuie să te mai deplasezi. 

Dar cum mie îmi place să călătoresc și pandemia a venit așa prin surprindere și mi-a luat doi ani din viață, eu de-abia aștept să călătoresc și să caut mai multe oportunități în afara țării”, a declarat fosta iubită a lui Adrian Petre.

„Japonezii sunt punctuali. De exemplu la conferințele online trebuie să intru cu 10-15 minute înainte, dacă întârzii este o problemă, ești luat drept neserios, nepoliticos. Lucrez foarte bine cu ei. Îmi place foarte mult că au respect atât de mare. 

Dacă știi puțin și japoneză, îi cucerești. Am învățat japoneza. Bine, am învățat să mă prezint, pentru că altfel ești văzută de ei”, a mai spus ea.

Citește și:

Modelul de fitness a născut al 16-lea copil al politicianului milionar: „Chiar dacă ar avea 120 de copii cu 100 femei, nimeni nu ar trebui să-l tragă la răspundere”
metrosport
Modelul de fitness a născut al 16-lea copil al politicianului milionar: „Chiar dacă ar avea 120 de copii cu 100 femei, nimeni nu ar trebui să-l tragă la răspundere”
Ciprian Marica susține că a fost șantajat cu celebra filmare în prosop: „Am fost sunat și mi s-a propus să cumpăr. Am zis: «Dă-o!»”
MONDEN
Ciprian Marica susține că a fost șantajat cu celebra filmare în prosop: „Am fost sunat și mi s-a propus să cumpăr. Am zis: «Dă-o!»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
adrian.7
adrian.7  •  26 Noiembrie 2023, 14:49

@brentford...de pe vremea în care Vantu era zeul banilor și scotea perle de genul: „omul de afaceri trebuie să fure statul și este treaba statului să se ferească”. Ce vremuri de haiducie, chiar uitasem de acest PSD-ist Medințu...

VanBasten1989
VanBasten1989  •  26 Noiembrie 2023, 08:47
Postat de teleleu_ionel pe 25 Noiembrie 2023, 23:35

Ma distreaza comentariile pensionarilor care asteapta postasul :)) Bunicilor, lumea s-a schimbat! Nu spun ca e bine sau rau, nu judec, dar aveti o imagine primitiva despre "munca" si bogatie. George ala a avut retrocedari (prin decizii legale), asta este. Asta e legea. Cunosc un baiat cu o strada intreaga retrocedata de Basescu in Bucuresti.

Poate parintii lui.

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  26 Noiembrie 2023, 03:05

Un articol f util. 50 % din cititorii gsp online au dobandit abilitati fabuloase. Dupa ce au dat clik pe pozele cu ea citesc gazeta cu o singura mana))) online evident! Ca sa nu se lipeasca paginile

Vezi toate comentariile (24)
Comentează