GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ALEGERI LOCALE 2020

ALEGERI LOCALE 2020. EXCLUSIV Elisabeta Lipă, după ce a intrat în Consiliul Local al Municipiului București: „Eu nu mă joc de-a politica! Nu renunț la funcția câștigată”

Articol de - Publicat marti, 29 septembrie 2020 12:16 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 12:25

Elisabeta Lipă, Dumitru Dragomir, Cornel Dinu și Anghel Iordănescu au câștigat câte un loc în Consiliul General al Muncipiului București pe listele PSD. Alături de ei era și Daniel Pancu, antrenorul lui Poli Iași, dar acesta a renunțat, preferând să se ocupe doar de cariera pe care o are în sport.

Ei au fost susținătorii Gabrielei Firea, cea care a pierdut alegerile la Primăria Capitalei, și au fost puși în deschiderea listei PSD pentru Consiliul General. Partidul ar urma să primească 18 mandate de consilieri.

Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Canotaj și vicepreședintele COSR, spune în exclusivitate pentru GSP că nu renunță la postul pe care l-a câștigat în urma votulului primit de la bucureșteni.

„Trebuie să fie cineva și care să se priceapă la sport”

"Eu nu mă joc de-a politica. Dacă am intrat în cursa asta și mi-am câștigat locul aici nu voi renunța la el! Uitați-vă că existau 55 de locuri de consilieri și nu era nimeni implicat din sportul românesc! Nimeni! Trebuie să fie cineva și care să se priceapă la sport, iar eu asta voi face în următorii patru ani. Vreau ca Bucureștiul să devină o capitală europeană a sportului, să avem competiții și să ne putem mândri cu evenimente importante și la București", spune Lipă.

„Voi face politica sportului!”

Declarată canatoarea secolui XX, Elisabeta Lipă a mai declarat: "Sportul are probleme lui, iar sunt în Consiliul General să le semnalez și să încercăm să le rezolvăm. Eu nu fac politică, nu vorbesc despre câștigători sau perdanți. Eu îi felicit pe toți, dar acum trebuie să dăm drumul la treabă. Eu trebuie să-i fac pe colegii mei să înțeleagă să sportul are nevoie de ajutorul nostru. Sportul trebuie să devină o prioritate".

Nu renunț la funcția câștigată și trebuie să muncim pentru ca Bucureștiul, orașul al cărui Cetățean de Onoare sunt să devină unul important pe harta europeană a competițiilor sportive.
Elisabeta Lipă

„Trebuie să vrem să ne trezim! Nu e suficient să se trezească un singur ministru”

CITEȘTE ȘI:

Fabulos! Gabi Mureșan a ieșit primar, Daniel Pancu a prins un loc la Primăria Capitalei » Ce oameni din sport au participat la alegerile locale din week-end

ALEGERI LOCALE 2020. EXCLUSIV Dumitru Dragomir, după ce a intrat în Consiliul Local al Municipiului București: „Cum să renunț?! Trebuie să dăm drumul la treabă” » Ce spune Daniel Pancu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
iung811
iung811  •  29 Septembrie 2020, 23:13

La rame ai fost buna nu spune nimeni nimic, dar cand deschizi gura e jale mare. Ce stii tu despre primarie si dezvoltarea Bucurestiului? Ai grad si pensie de militian, ai renta viagera dar ochii tot dupa cascavalul de la primarie!!! Daca esti asa dornica de munca de ce nu te-ai dus in delta sa faci treaba? O sa fiti niste cozi de topor impreuna cu mitica brutarie, cascheta tata puiu si alti. Nu v-ar fi rusine!!!

zigic1
zigic1  •  29 Septembrie 2020, 12:47

O *** care se ascunde in spatele vorbelor, sportiv de exceptie, dar caracter indoielnic, ***, fara principii. A acceptat alti ***, gen Iordanescu si alti *** nenorociti, mitica puscarie, sa-i fie colegi. O rusine cat ea de mare... Aici se incadreaza si nesymtzita de G Szabo, sunt pe acelasi palier...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează