GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Anamaria Prodan, reacție dură la adresa lui Irinel Columbeanu, care a ajuns într-un azil de bătrâni: „Trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe”

Anamaria Prodan, reacție dură la adresa lui Irinel Columbeanu +19   FOTO
Anamaria Prodan, reacție dură la adresa lui Irinel Columbeanu

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 octombrie 2023 16:17 / Actualizat sambata, 21 octombrie 2023 16:17

Anamaria Prodan (50 de ani) este o altă vedetă care și-a spus părerea despre situația în care a ajuns Irinel Columbeanu (66). 

Fostul afacerist este falit și se află într-un azil de bătrâni. Anamaria Prodan e de părere că Irinel Columbeanu trebuia să îşi chibzuiască mai bine averea.

FOTO. Anamaria Prodan, reacție dură la adresa lui Irinel Columbeanu

+15 FOTO

„Eu sunt cumva om de fotbal, nu prea ştiu ce să vorbesc de mondenităţi că nu mă uit decât la fotbal. Am auzit că Irinel Columbeanu este într-un azil. Îmi pare foarte rău, eu îl ştiu de foarte mulţi ani. Dar cred că oamenii în viaţă trebuie să se gândească cumva să îşi aşeze bătrâneţea.

Să nu apuce vreodată să depindă de cineva. Eu sunt femeie şi spun din punct de vedere al unei femei, nu aş depinde niciodată de un bărbat, sau de un prieten, sau să mă gândesc că cineva cândva mă va ajuta. Nu. Cred că trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe”, a spus Anamaria Prodan.

Ce a spus Gigi Becali despre Irinel Columbeanu

Gigi Becali și-a spus și el părerea după ce mai multe persoane i-au transmis să îl ajute pe fostul milionar. 

„Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a declarat Gigi Becali la ProSport.

Anamaria Prodan, reacție dură la adresa lui Irinel Columbeanu, care a ajuns într-un azil de bătrâni: „Trebuia să-şi aştearnă foarte bine pentru bătrâneţe”
Gigi Becali

Citește și:

Maria Iordănescu revine pe TV! Anunț important pe piața media: „A venit, în sfârșit, momentul!”

Gigi Becali nu vrea să-l ajute pe Irinel Columbeanu, după ce i s-au cerut bani pentru azil: „Ce să îi fac eu? Unde sunt toți banii lui?”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează