GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INEDIT

Marele anunț făcut de Anamaria Prodan, înainte de meciul România - Elveția » Impresara e în delir: „Eu fac regulile”

Anamaria Prodan +36   FOTO
Anamaria Prodan

Articol de - Publicat marti, 21 noiembrie 2023 16:33 / Actualizat marti, 21 noiembrie 2023 18:10

Anamaria Prodan (50 de ani) își pregătește revenirea pe micile ecrane. Impresara a anunțat că își lansează în curând podcastul, unde va avea invitați de seamă, pe care ea i-a numit „oamenii vieții mele”.

De câteva săptămâni, Anamaria Prodan a dat de înțeles pe Instagram că pregătește un nou proiect. Nimeni nu și-a dat seama cu exactitate despre ce e vorba, până când impresara nu a anunțat în mediul online că își lansează pe canalul de YouTube propriul podcast, intitulat „Eu sunt Anamaria Prodan”, la fel ca și cartea pe care a lansat-o acum ceva vreme. 

+32 FOTO

Anamaria Prodan își lansează podcastul: „Încep o emisiunea a mea, unde eu fac regulile”

La podcastul ei, Anamaria Prodan promite să aibă invitați numai unul și unul. „Bună ziua, dragii mei! Eu sunt Anamaria Prodan și aveți astăzi în față o nouă versiune a Aneimaria, una de podcast. Încep o emisiunea a mea, unde eu fac regulile, unde eu să întreb, nu să fiu întrebată cum am fost obișnuită toată viața.

Iată-mă astăzi aici, alături de dumneavoastră și de oamenii vieții mele. Așa am să le spun eu tuturor invitaților, pentru că ei m-au ajutat pe mine în carieră, iar eu i-am ajutat pe ei. Tocmai pentru acest fapt voi avea un dialog pentru dumneavoastră cu acești oameni fabuloși, care au făcut istorie”, a anunțat ea într-un clip pe YouTube. 

Pe Instagram, impresara și-a îndemnat fanii să o urmărească și pe YouTube, acolo unde va lansa în curând primul episod din podcastul ei. „Vă iubesc și vă mulțumesc că sunteți alături de mine aici, pe canalul meu de YouTube, putem spune adevărul absolut. Abonații mei sunt părticele din mine, alături de voi am crescut și eu și copiii mei”, a mai transmis ea. 

Anamaria Prodan are și o nouă afacere în Dubai

Anamaria Prodan deține afaceri în mai multe domenii. Pe lângă meseria de impresar sportiv, ea s-a implicat în mai multe businessuri, a investit chiar și în criptomonede, are și un magazin de băuturi fine, a investit și într-un cazinou la Mamaia. 

De curând, Prodan a deschis o agenție imobiliară în Dubai și susține că mulți oameni care și-au dorit să facă investiții acolo au fost păcăliți de români. Astfel, ea le sare în ajutor. 

Teodora Stoica povestește cum a șocat-o un băiat: „Unde credeți că voia să mă scoată la întâlnire? Voi v-ați fi văzut cu el?”
INEDIT
Teodora Stoica povestește cum a șocat-o un băiat: „Unde credeți că voia să mă scoată la întâlnire? Voi v-ați fi văzut cu el?”

„Mi-am deschis agenție imobiliară, cumva după zeci de mesaje unde toți erau păcăliți, oameni care au vrut să investească în Dubai și au fost păcăliți de români. Mie îmi e rușine să mai zic că sunt româncă. Românii fac niște bani, muncesc mult pentru ei, vor să facă o afacere și vin alți români și îi prostesc.

Eu cunosc acești domni care au pornit din neica nimeni pe stradă și sunt escroci, iar oamenii ăștia care au venit la mine au nevoie de ajutor, dacă nu se rezolvă, dacă nu putem descurca actele acelea, o să îi iau pe respectivii și merg cu ei în Dubai la poliție. 90% sunt escroci”, a spus Anamaria Prodan, la podcastul „Tare de tot”.

+32 FOTO

Citește și alte știri mondene:

Piers Morgan a venit în România și s-a contrat cu Andrew Tate: „Nu cred că mai realizezi ce spui! Tu vrei ca femeile să fie sclave!” » Un dialog șocant despre Matrix, închisoare, misoginism și conspirații

Fosta iubită a lui Marica și-a dezvăluit trucurile la 37 de ani: „Trebuie să schimbi destul de des, altfel nu au efect”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
parpalache
parpalache  •  22 Noiembrie 2023, 11:01

Bai Cristinico,barem ți-a dat ceva pentru reclama-codoașa asta batrâna?!

portardelegenda
portardelegenda  •  22 Noiembrie 2023, 07:48

Nu.nr intereseaza Prodanca

JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  22 Noiembrie 2023, 01:21

auleu, iar *** *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează