GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

Galerie FOTO Ce spune Andreea Bălan despre căsătoria cu tenismenul Victor Cornea. „Au fost momente când sufeream și trebuia să urc pe scenă”

Andreea Bălan și iubitul ei, tenismenul Victor Cornea +49   FOTO
Andreea Bălan și iubitul ei, tenismenul Victor Cornea

Articol de - Publicat vineri, 26 aprilie 2024 17:37 / Actualizat vineri, 26 aprilie 2024 17:53

Andreea Bălan, în vârstă de 39 de ani, și tenismenul Victor Cornea (30 de ani) trăiesc de câteva luni o frumoasă poveste de dragoste. Artista radiază de fericire și spune că sportivul este partenerul potrivit, însă, nu vrea să facă pasul cel mare alăruri de acesta.

Andreea Bălan a învățat să vadă doar lucrurile pozitive din viața ei, însă recunoaște că a avut perioade în care mima fericirea. „În iunie fac 40 de ani și cu cât înaintezi în vârstă viața curge, ești relaxat, nu te mai enervează nimic, poate să se întâmple orice, tu ești binemersi. Au fost momente când sufeream și trebuia să urc pe scenă, dar se simțea cumva. Acum sunt extrem de bine”, a spus Andreea pentru Ego.

+45 FOTO

Andreea Bălan nu vrea să se recăsătorească

Nu vrea să strice această fericire și mai ales această legătură strânsă pe care o are cu familia și cu iubitul ei. Astfel că din punctul ei de vedere o căsătorie nu se află pe lista ei de priorități.

„A te mărita nu înseamnă că este fericirea supremă. Pentru unele da. Este doar un obiectiv de atins. Pentru mine acest obiectiv nu mai este de atins. A fost cândva și l-am făcut, l-am bifat. Să fii cu cineva într-o relație de iubire sinceră și ai o conexiune autentică este cel mai important. Nu mai contează să te măriți și faci un act. Asta este doar pentru lumea 3D”, a spus artista.

Noua iubită a lui Arpad Paszkany l-a dat de gol: „Nu am limite. Sunt dispusă să fac orice”
MONDEN
Noua iubită a lui Arpad Paszkany l-a dat de gol: „Nu am limite. Sunt dispusă să fac orice”

În ceea ce privește bărbatul de lângă ea, Andreea Bălan caută alte lucruri, mult mai intense și mai puțin să ajungă în fata altarului alături de el. „În 3D lumea vrea să știe dacă te măriți, ce se întâmplă. Atât timp cât ai o conexiune divină, suflet la suflet, vorbim, intrăm în spiritualitate, atunci nu mai contează chestia asta cu Primăria și hârtie. Sunt doar niște formalități ale lumii 3D în care trăim. Noi jucăm un joc, e ca un joc.

Trebuie să-l jucăm cumva, facem tot felul de lucruri, proiecte, dar dacă ieșim un pic și facem zoom out și mergem în 4D, în 5D, acolo nu contează actul. Important este să înțelegem că toți avem tot felul de experiențe, suntem aici să învățăm, trăim niște lecții pe care noi ni le-am ales de Sus și trebuie să le experimentăm și la final să ne iubim și să ne acceptăm așa cum suntem”, a mai completat Andreea Bălan pentru EGO.ro.

+45 FOTO

Citește și alte articole mondene:

Cântăreața acuzată de complicitate într-un dosar de fraudă cu soția fostului patron al campioanei din Superliga

Denisa Nechifor are iubit, dar a apărut cu Adrian Cristea la premiera filmului „Nasty”: „Vă salută partenerul”

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează