GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ARGENTINA

GALERIE FOTO Mărturii uluitoare! Un fotomodel Playboy susține că Diego Maradona a plătit primele sale poze nud: „L-am cunoscut când eram foarte mică”

Antonela Avellaneda. Foto: Instagram +28   FOTO
Antonela Avellaneda. Foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 01 decembrie 2023 13:53 / Actualizat vineri, 01 decembrie 2023 14:03

Fotomodelul Playboy Antonela Avellaneda, în vârstă de 38 de ani, a susținut că a fost plătită de Diego Maradona pentru primele sale fotografii nud, chiar înainte de a deveni cunoscută și a participa la emisiunea „Big Brother”. 

Maradona era cunoscut și pentru stilul său de viață sălbatic în afara terenului, care implica adesea droguri și femei frumoase. Una dintre acele femei a fost Antonella Avellaneda, care mai târziu a devenit vedetă de reality show și model Playboy. 

FOTO. Antonela Avellaneda susține că Diego Maradona a plătit-o pentru primele sale poze nud

+24 FOTO

Pentru Avellaneda, care este un mare fan al lui Maradona, celebritatea a fost un vis devenit realitate. Interesant este că ea a făcut toate acestea datorită banilor pe care i-a primit de la legendarul fotbalist. Ea a declarat că legenda fotbalului Diego Maradona i-a sponsorizat prima ședință foto nud. 

„Diego este dragostea vieții mele. Steaua mea, idolul meu. L-am cunoscut când eram foarte mică. Am vândut acest tip de înregistrare. A fost doar exclusivist. Videoclipul meu nu a devenit niciodată viral. Am filmat în locuri mai exotice, cu costume exotice! A fost frumos”, a spus fotomodelul Playboy.

Antonela a explicat cum i-a atras atenția fotbalistul. „Putea vedea în mine o stea și o frumusețe pe care sincer nu le înțelegeam. A fost o forță uriașă pentru mine, o vedetă de mărimea lui care mă plăcea. M-a sunat și mi-a spus: «Ești cea mai faimoasă femeie pe care o cunosc în viața mea». A fost o onoare pentru mine. Mi-e foarte dor de el”. 

Antonela Avellaneda: „Mi-am plătit studiile, mi-am ajutat familia și mi-am deschis un magazin”

Ea a dezvăluit și pe ce a cheltuit banii pe care i-a obținut de la Maradona. „Aveam 18 ani, mi-am plătit studiile la Facultatea de Marketing Digital. Mi-am ajutat familia, mi-am deschis un magazin și mi-am cumpărat un Opel Corsa. A fost prima mea mașină, a fost grozavă. Am investit în cariera mea, adică în modeling. Am călătorit în Chile, apoi în Mexic. Mi-a fost foarte bine pentru că nu aș fi ajuns niciodată în Brazilia așa”, dezvăluie frumoasa argentinianca, după cum relatează portalul „SportSport”. 

Antonela a dezvăluit: „A fost primul meu shooting nud. Pe atunci, cum nu exista toată această tehnologie a telefoanelor mobile, fotografiile au avut loc într-un studio. El a plătit ședința foto pentru mine. Am făcut-o în fiecare săptămână, întotdeauna cu mine purtând un costum diferit. A fost chiar înainte de Concurso Felinas și de Big Brother Brazil”. 

Maradona a murit în urma unui atac de cord la vârsta de 60 de ani, în casa sa din Dique Luja, provincia Buenos Aires, Argentina, în 2020. 

+24 FOTO

Antonela Avellaneda: „Diego Maradona a fost cel care mi-a dat curajul și puterea de a crede în mine”

Antonela, care s-a născut în Argentina, a ținut pe prima pagină a ziarelor atunci când a pozat pentru Playboy Portugalia în 2019. Anterior, ea fusese pe coperta revistei de divertisment și stil de viață pentru bărbați de încă două ori, în 2003 și, respectiv, 2004. 

Bomba sexy îl admira pe fotbalist și i-a fost recunoscătoare că a ajutat-o să obțină o carieră de succes. Antonela a adăugat: „El a fost cel care mi-a dat curajul și puterea de a crede în mine, în potențialul meu. Mi-a spus să dau mereu tot ce am mai bun în tot ceea ce fac, indiferent de părerile altora. Am vorbit la telefon. Dar în ultimii ani, când s-a îmbolnăvit, am lăsat spațiu pentru ca familia să aibă grijă de el. Am plâns mult când a murit. Eram în Brazilia”.

Citește și:

Motivul pentru care Denisa Nechifor nu i-a cerut pensie alimentară lui Adi Cristea » „Ar fi fost un circ. Mi-am dorit o viaţă liniştită”
MONDEN
Motivul pentru care Denisa Nechifor nu i-a cerut pensie alimentară lui Adi Cristea » „Ar fi fost un circ. Mi-am dorit o viaţă liniştită”
Lena, soția fotbalistului Gabi Enache, dezvăluie ce sarcini are sportivul în prag de Sărbători: „E bine că găsesc casa curată”
MONDEN
Lena, soția fotbalistului Gabi Enache, dezvăluie ce sarcini are sportivul în prag de Sărbători: „E bine că găsesc casa curată”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
maradona79
maradona79  •  01 Decembrie 2023, 14:29

Cu placere, Antonela!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează