GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CONTROVERSĂ

„Așa îți educi copilul, Nadia Comăneci?” » Revoltă pe net după imaginea publicată de fosta mare gimnastă

Nadia Comăneci +15   FOTO
Nadia Comăneci

Articol de - Publicat marti, 20 iunie 2023 22:12 / Actualizat marti, 20 iunie 2023 22:21

Nadia Comăneci (61 de ani) a fost criticată pe rețelele de socializare după ce a postat o fotografie cu Dylan, băiatul ei și al lui Bart Conner. Multe comentarii negative a atras postarea marii noastre campioane la gimnastică.

Pe Facebook, acolo unde are sute de mii de fani din întreaga lume, Nadia Comăneci a distribuit acum câteva zile o poză făcută la Berlin, la evenimentul Special Olympics World Games, care s-a ținut între 17 și 25 iunie. Campioana nu e singură în fotografie, alături de la ea, la masă, e soțul Bart Conner, dar și Dylan, fiul lor în vârstă de 17 ani.

Toți au zâmbetele pe buze în timp ce dau noroc cu sticlele de bere. „Familia în Berlin. Special Olympics World Games”, a fost mesajul transmis de campioană.

„Așa îți educi copilul, Nadia Comăneci?” » Revoltă pe net după imaginea publicată de fosta mare gimnastă
Nadia Comăneci și imaginea controversată, foto: Facebook

„Sunteți frumoși toți, dar totuși așa îți educi copilul?”

Mulți au apreciat fotografia Nadiei Comăneci cu familia, iar alții au și criticat-o, au sugerat că românca nu știe să-și educe copilul cum trebuie. „Sunteți frumoși toți, dar totuși așa îți educi copilul?”, a spus un fan pe Facebook.

În schimb, marea majoritate i-a urat vacanță frumoasă Nadiei Comăneci. 

+11 FOTO

„Să fiți mereu așa fericiți împreună, ca acum! Tot binele din lume pentru familia ta, Nadia!”, „Niște oameni frumoși!!! Sănătate și bucurii!!!”, „Felicitări! Sunteți minunați și vă iubim!”, „Și Dylan seamănă atât de mult cu tatăl său. Distracție plăcută, Nadia”, „Cel mai frumos trio din toate timpurile… chiar și soarele strălucește la o priveliște atât de frumoasă”, „Noroc dulce familie. Să aveți un timp minunat împreună și pentru totdeauna…”, „Familie frumoasă, hai noroc și sănătate. La mulți ani și spor în toate! Fericire și numai bucurii împreună!”, „Respect si admirație pentru o româncă celebră cunoscută si iubită în toată lumea. Nadia, cea mai bună gimnastă din lume din toate timpurile!”, „Bravo, Nadia. Îți dorim sănătate și numai bine alături de cei iubiți! Ai fost, ești și vei rămâne farul sportului românesc.”, au mai scris fanii ca reacție la fotografia Nadiei Comăneci.

Băiatul Nadiei Comăneci are 17 ani

Într-un interviu de acum un an, Nadia Comăneci spunea despre băiatul ei: „L-am lăsat să-și aleagă singur ceea ce dorește să facă, fără ca eu sau tatăl lui să-l influențăm. Am fost însă mereu alături de el și de fiecare dată am avut grijă să ne facem programul în așa fel încât cel puțin unul dintre noi să rămână acasă cu el”.

Recent, Dylan a împlinit 17 ani, iar de ziua lui a primit o călătorie VIP, de trei zile, la faimoasa competiție de curse Indy 500 în Indianapolis. El a practicat multe sporturi. A făcut și gimnastică, o perioadă, ca o bază bună de mișcare.

În prezent conduce, are prietenă, pe care o și cunoaștem, ambii învață la aceeași școală, și participă, ca hobby, la miniraliul Legends Car”, a declarat Nadia Comăneci pentru Impact.

Citește și: 

GALERIE FOTO Lena, soția lui Gabi Enache, a apărut pe Internet așa cum doar fotbalistul o vede. A renunțat la sutien și a pozat provocator

FOTO Întâlnire de gradul zero între femeile din viața lui Cristi Borcea » Gestul făcut de fiica lui față de cea care i-a despărțit părinții

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (36)
mafa
mafa  •  11 Iulie 2023, 14:59

Uitati-va bine ...singurul care are bere cu alcool Bart !!...judecati cum va trece prin cap ...uitati-va la voi.

smarttoys
smarttoys  •  25 Iunie 2023, 12:00

Pierdere de timp. De pace mă interesează ce bea feciorul lor. Daca bea berea cu alcool este strict problema celor doi părinți. Nimic senzațional. Nici eu nu sunt de acord ca la 17 sa bea alcool. Ce face romanul ca sa fie băgat în seama și se plictisește acasă? Postează orice în online. De aceea nici mă interesează ce publica unii și alții.

Nuuitadeundeaiplecat
Nuuitadeundeaiplecat  •  22 Iunie 2023, 16:33

Dar care-i problema voastră? Alții părinți, își educă copii cum să omoare alți copii. Și voi vă luați de ea pentru o sticlă de bere. Haideți băi oameni buni, nu aveți ce să faceți acasă, sau ce? Pierdeți timpul judecând omul după aparențe? Dacă pe voi v-ar judeca cineva după aparențe, cum ar fi? Dacă băiatul Nadiei ar fi fost în poză cu un ***, ce ați fi spus? Bravo Nadia. Tot așa. Până la urmă fiecare are voie să facă ce vrea. Nu trebuie să vă ceară vouă voie dacă se duce la veceu sau dacă vrea să bea fiul ei ceva. Cred că copii voștri nu sunt mai brezii. Nu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează