GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SUA

FOTO Câți bani primea, pe lună, Sarah Dumitrescu de la Anamaria Prodan, când învăța la cea mai scumpă Academie, în SUA: „Mereu îmi rămâneau”

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan. Foto: Instagram +49   FOTO
Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan. Foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 15 decembrie 2023 12:19 / Actualizat vineri, 15 decembrie 2023 13:01

Recent, Anamaria Prodan și-a făcut podcast, iar fiica ei, Sarah Dumitrescu, a fost invitata sa, unde tânăra a făcut declarații neașteptate.  

Pentru a ajunge jucătoare de baschet, Sarah a făcut mari sacrificii încă de la o vârstă fragedă. În toți cei zece ani pe care Sarah i-a petrecut în SUA, Anamaria Prodan și tatăl ei au sprijinit-o constant. Însă, au știut exact de ce are nevoie și nu i-au oferit „totul pe tavă”.

FOTO. Câți bani primea, pe lună, Sarah Dumitrescu de la Anamaria Prodan

+45 FOTO

Sarah Dumitrescu a precizat că a învățat și făcut performanță la cea mai scumpă Academie din lume, unde primea tot ceea ce avea nevoie, atât mâncare, cazare, cât și echipament sportiv. Chiar dacă în jurul ei se aflau copiii cu foarte mulți bani, Anamaria Prodan a ținut mereu sub control cheltuielile copiilor ei.

„Cred că noi mereu am avut banii controlați, mereu am avut carduri unde ne puneai bani. Îmi aduc aminte, la IMG nici nu aveam nevoie. Eram acolo, mâncam acolo, aveam tot ce aveam nevoie, mai mult decât aveam nevoie. Adidași, haine de la club. Cred că îmi trimiteai două, trei sute de dolari și mereu îmi rămâneau”, a declarat Sarah Dumitrescu, în podcastul Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan, desemnată Femeia anului 2023

Zilele trecute Anamaria Prodan a fost desemnată Femeia anului 2023 și a făcut primele declarații.

„Sunt fericită și mulțumită de tot ce îmi dă Dumnezeu. Premiul acesta este o încununare a ultimilor ani foarte grei care nu ne-au pus la pământ! Dimpotrivă! Ne au ridicat și ne-au pus unde merităm să fim. În vârf din nou. Eu și copiii mei suntem acolo sus și nu ne vom mai uita vreodată în jos după năluci.

Am înțeles toți că apa și uleiul nu se amestecă și că noi suntem învingătorii vieții! Îi mulțumesc lui Dumnezeu secundă de secundă pentru tot și celor ce au votat pentru titlul de femeia anului! Le mulțumesc și vă promit că niciodată familia Prodan nu va mai permite nimănui să o detroneze de pe locul 1. Vă iubesc și vă doresc exact ce mi doresc mie!”, a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Citește și:

„Fac atac de panică” » Superba soție a lui Alexandru Mățan nu s-a obișnuit cu viața în Statele Unite: „În România nu mi s-a întâmplat niciodată asta”
MONDEN
„Fac atac de panică” » Superba soție a lui Alexandru Mățan nu s-a obișnuit cu viața în Statele Unite: „În România nu mi s-a întâmplat niciodată asta”
Serena Williams și soțul ei și-au luat mașina-OZN a lui Elon Musk » Primii oameni din lume care au așa ceva
TESLA
Serena Williams și soțul ei și-au luat mașina-OZN a lui Elon Musk » Primii oameni din lume care au așa ceva

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
Dansss
Dansss  •  07 Ianuarie 2024, 11:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1280
1280  •  16 Decembrie 2023, 14:41

Ziariștii români , *** care coboara calitatea actului jurnalistic ***.Amuzant când unii dintre ei (99%) abuzeaza de sintagma noi suntem "jurnalisti cinstiti “ “ libertatea presei “ etc Nu întâmplător sunt concediați!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

DjimZmit
DjimZmit  •  16 Decembrie 2023, 07:58

Academia aia IMG, scumpa e adevarat, este de fapt boarding school. Basketball a jucat la Cal Poly si prin Mississippi, adica un fel de divizia "Tudor Vladimirescu"...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează