GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

GALERIE FOTO Cătălin Cazacu dezvăluie cu ce a rămas după despărțirea de fosta lui Ionuț Radu: „Sincer, plâng în interiorul meu”

Articol de GSP - Publicat joi, 06 aprilie 2023 13:52 / Actualizat joi, 06 aprilie 2023 14:45

Fostul pilot de motociclism Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au despărțit, deși se logodiseră. O ceruse anul trecut, dar se pare că ruptura dintre ei a avut loc la scurt timp după ce au terminat de renovat apartamentul prezentatorului emisiunii „Showbiz Report”.

  • Cătălin Cazacu este campion național la motociclism și are în palmares peste 400 de trofee câștigate de-a lungul timpului, la concursuri naționale și internaționale. Sportivul este celebru și pentru faptul că este un adevărat magnet pentru femeile frumoase.

„Eu am rămas cu un apartament de 4 camere, din care două sunt dressing-uri. Un dressing are rândunele verzi pe tavan, mobilă de culoare roz, iar în mijloc o «insulă» mare pregătită pentru bijuterii. După cum bine se vede, eu pe bijuterii «sparg» (râde). Ca să fie lista completă, pe jos am o mochetă, nu știu nuanța”, a povestit Cazacu pentru EGO.ro.

Ramona, care a avut și un flirt cu Ionuț Radu, este una dintre cele mai seducătoare prezențe la TV. (galerie foto cu Ramona)

+40 FOTO

Cătălin Cazacu despre noul apartament: „Deschid din când în când ușa de la dressing, mă uit, simt durerea, închid ușa, merg mai departe”

 „Deschid din când în când ușa de la dressing, mă uit, simt durerea, închid ușa, merg mai departe”. Cătălin Cazacu mărturisește că s-a ales cu un apartament nu foarte pe placul lui.

„Eu acum în interiorul meu plâng. Aveam un apartament de burlac, un apartament care avea led-uri roșii, scaun de masaj, perne imense de stat când mă jucam pe TV, aveam mașină de făcut popcorn. Deci era o sală de cinematograf, cu sală de masaj, cu un spa, cu ce voiai, tu, cu tot, și cu o cameră de oaspeți”. 

+18 FOTO

Cătălin Cazacu a înlocuit-o pe Ramona Olaru cu o colegă de la Antenă

Cătălin Cazacu a făcut o nouă cucerire, după despărțirea de Ramona Olaru. Campionul la motociclism se iubește cu una dintre colegele sale de la Antenă și a uitat-o complet pe asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Cătălin Cazacu are o relație discretă cu una dintre colegele sale de la Antenă. Elisa este numele celei care a reușit să-l facă pe campionul la motociclism să o uite complet pe Ramona Olaru. Potrivit apropiaților, povestea lor de dragoste durează deja de mai bine de o lună, iar reporterița de la „Xtra Night Show” s-a mutat deja în apartamentul lui.

GALERIE FOTO Triunghi amoros: Larisa Iordache s-a cuplat cu fostul iubit al lui Bernadette Szocs. Primele imagini cu cel mai nou cuplu din sport

GALERIE FOTO „Arnold” Bogdan Stelea i-a lăsat o avere fostei neveste, ca să se poată logodi cu femeia care i-a sucit mințile. Ce a urmat e incredibil

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
propaganda
propaganda  •  06 Aprilie 2023, 17:31

Ce legatura are articolul asta cu sportul? Apropo, ala se spala? Si-a si gasit 2 pitipoance...

AmuzantulTrollescu
AmuzantulTrollescu  •  06 Aprilie 2023, 15:56

:)))) Stau barbatii la rand :)))

kordell
kordell  •  06 Aprilie 2023, 15:46

In afara de amantlacuri si botoxate nu mai gasesti nimic la piscicola gesepe .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează