GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INEDIT

FOTO Motivul pentru care Corina Caragea nu s-a căsătorit cu fostul vicepreședinte al LPF » „Căsătorie fără dragoste… este ceva foarte trist”

Corina Caragea, prezentatoarea știrilor din sport de la ProTV. Foto: Instagram +49   FOTO
Corina Caragea, prezentatoarea știrilor din sport de la ProTV. Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 04 noiembrie 2023 15:03 / Actualizat sambata, 04 noiembrie 2023 15:12

Corina Caragea, în vârstă de 40 de ani, formează un cuplu de mai bine de zece ani cu Robert Pongracz, însă nu au făcut pasul cel mare. Vedeta de la Pro TV a explicat care este motivul pentru care nu au făcut nuntă.

Prezentatoarea știrilor din sport de la ProTV formează un cuplu cu Robert Pongracz, fostul vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Cei doi sunt împreună de mai bine de zece ani, însă nici vorbă de căsătorie, momentan. 

FOTO. Motivul pentru care Corina Caragea nu s-a căsătorit cu Robert Pongracz

Corina Caragea. Foto: Instagram
Corina Caragea. Foto: Instagram
Corina Caragea. Foto: Instagram
Corina Caragea. Foto: Instagram
+45 FOTO

Într-un interviu acordat pentru viva.ro, aceasta a dezvăluit câteva detalii neștiute din viața ei personală. 

„Eu mă gândesc de 7 ori înainte să fac orice. Pentru că rămân apoi fidelă deciziei, nu mă arunc cu capul înainte și nu plec așa ușor la primul obstacol. Cred că dragoste fără căsătorie poate exista. Și cu și fără. Dar căsătorie fără dragoste… este ceva foarte trist și, din păcate, des întâlnit.

Căsătoria nu este pentru mine în categoria realizări. În timpurile noastre, cred că este decizia fiecăruia dacă are acele acte sau nu și nimeni nu îl poate judeca”, a declarat Corina Caragea, pentru sursa menționată.

De aemenea, Corina a recunoscut că nu este încă pregătită să devină mamă. „Când o să fiu pregătită, o să fac un copil. Acum am alte priorități. Cred că este cea mai grea meserie din lume și nimic nu te poate pregăti, de fapt”, a mai dezvăluit vedeta.

Citește și:

Simona Halep și-a scos la vânzare vila cu 9 camere de la Snagov » Prețul astronomic cerut

Până aici! Iubita lui Neymar s-a săturat de escapadele brazilianului și a luat o decizie

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (18)
maradona79
maradona79  •  05 Noiembrie 2023, 19:05
Postat de remarque pe 05 Noiembrie 2023, 11:00

desigur. Si pentru ca murim in final cu totii, ce sens mai are sa faci ceva? Depinde cum te raportezi la viata, dupa ce vei mai creste, vei avea habar de ceea ce am scris.

Maturizarea se produce diferit. Unii sunt copti la 25, alrii se cauta la 40. Treaba fiecaruia ce temelie are

remarque
remarque  •  05 Noiembrie 2023, 11:00
Postat de maradona79 pe 04 Noiembrie 2023, 22:24

E treaba ei, bre. Si daca se marita si apoi divorteaza care e rostul?!

desigur. Si pentru ca murim in final cu totii, ce sens mai are sa faci ceva? Depinde cum te raportezi la viata, dupa ce vei mai creste, vei avea habar de ceea ce am scris.

Aliluia
Aliluia  •  05 Noiembrie 2023, 09:37
Postat de gicab pe 05 Noiembrie 2023, 08:27

Atunci “meseria” de mama practicată de nevoie de un tata cum e? Adică sa fii și mama și tata și sa fii nevoit sa te duci la munca pentru a avea ce mânca ori bunicul care este și bunic și mama și tata care creste un copil cu un venit jenant de mic cum e?

Situatiile astea nu s normale, nu le iei in calcul cand generalizezi. Chiar si asa, un barbat nu trece prin chinurile facerii si nu are instinctul matern . Nu poti scoate in evidenta niste situatii de conjunctura si sa le pui in aceeasi balanta cu si prin ce trece o femeie cand devine mama si tot ce urmeaza dupa:).

Vezi toate comentariile (18)
Comentează