GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Iubita lui Cristiano Ronaldo, sexy pe iaht, în vacanța în Sardinia! Fanii i-au atras atenția: „Nu îți e rușine?”

Foto: Instagram +21   FOTO
Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 25 iunie 2023 00:10 / Actualizat duminica, 25 iunie 2023 01:13

Cristiano Ronaldo (38 de ani) se relaxează zilele acestea într-o vacanță în Sardinia. Fotbalistul nu e singur, are alături întreaga familie. Iubita Georgina Rodriguez a făcut furori pe iaht.

După ce în urmă cu trei zile Cristiano Ronaldo a adus victoria Portugaliei în meciul cu Islanda în minutul 89 și a stabilit un nou record la națională, iubita lui e acum în centrul atenției. Georgina Rodriguez a pozat provocator pe iahtul pe care se află alături de fotbalist și de copiii ei. 

+17 FOTO

Georgina Rodriguez a făcut senzație în vacanța din Sardinia

Pe pagina ei oficială de Instagram, unde are aproape 50 de milioane de urmăritori, iubita fotbalistului a distribuit mai multe fotografii cu ea într-un costum de baie minuscul. Și-a arătat formele, iar unii fani au apreciat felul în care arată, iar alții au criticat-o. 

  • „În loc să petreacă fiecare moment cu Cristiano Ronaldo, mai degrabă continuă să posteze și să primească like-uri pe rețelele sociale”
  • „Cristiano îți poate vedea corpul gol. Acum și noi. Nu ți-e rușine?”
  • „Ai grijă de partenerul tău. Nu l-am văzut niciodată atât de îndrăgostit pe Cristiano”

S-a zvonit că Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo au ajuns la despărțire

În ianuarie, în cadrul emisiunii mondene „Socialite”, s-a relatat că relația dintre cei doi n-ar mai fi ca pe vremuri. S-a constatat că cei doi nu mai au chimia din trecut, plecând de la imaginile în care Ronaldo a primit cadou de la Georgina un Rolls Royce, de Crăciun. 

„Răceala dintre cei doi devine din ce în ce mai evidentă, ca de exemplu în ultimul videoclip pe care l-au publicat (n.r. - în care Ronaldo primește mașina de Crăciun). 

În America Latină se vorbește despre faptul că cei doi ar putea să se întâlnească în continuare din comoditate, pentru că relația lor le aduce atât contracte mari de publicitate, cât și o viață foarte confortabilă”, a explicat jurnalista spaniolă Laura Roige, în cadrul emisiunii Telecinco.

Cristiano și Georgina sunt împreună din 2016 și au împreună două fete. Alana Maria, primul copil al cuplului, s-a născut în 2017. Cel de-al doilea copil a venit pe lume în 2022. Ronaldo și Georgina au trecut și prin momente tragice, după decesul unuia dintre gemenii născuți în 2022. Fotbalistul mai are trei copii făcuți cu ajutorul unor mame surogat.

+20 FOTO

Citește și:

Iubita internaționalului român a făcut marele anunț: „Se întâmplă!”

Soția noului transfer de la FCSB face senzație pe rețelele de socializare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
VanBasten
VanBasten  •  25 Iunie 2023, 20:29

Pentru noi Cristina Pirvu este Andra Mocanu 2. Mult respect, Tepelin!

befree
befree  •  25 Iunie 2023, 13:23

Dar tie nu ti-e rusine sa scrii asemenea tampenii, penibila gsp-ului?

paolo16
paolo16  •  25 Iunie 2023, 10:38

Huo! Huo!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează