GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SPANIA

GALERIE FOTO Cristina Pedroche o imită pe Georgina Rodriguez. Prezentatoarea TV a stârnit controverse în online: „La Gio de Vallecas”

Cristina Pedroche o imită pe Georgina Rodriguez. Foto: Instagram +49   FOTO
Cristina Pedroche o imită pe Georgina Rodriguez. Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2023 12:48 / Actualizat miercuri, 15 noiembrie 2023 12:56

Cristina Pedroche, în vârstă de 35 de ani, a atras atenția tututor cu ultimele fotografii postate pe contul de Instagram. Prezentatoarea o imită de Georgina Rodriguez și a primit și o poreclă din partea fanilor.

Cristina Pedroche este cunoscută în Spania pentru rolul său de prezentatoare de televiziune, dar și pentru activitatea sa pe rețelele de socializare. Prezentatoarea TV afișează pe Instagram un look foarte asemănător cu stilul Georginei, fapt care a stârnit comentarii în rândul fanilor.

FOTO. Cristina Pedroche o imită pe Georgina Rodriguez

+45 FOTO

Cristina Pedroche o imită pe iubita lui Cristiano Ronaldo. Prezentatoarea îndrăznește să facă orice, iar cu această ocazie a încărcat pe rețelele de socializare câteva imagini în care afișează un look foarte asemănător cu al Georginei. 

Cristina este un reper important în lumea modei, pe lângă prezența sa notabilă în presa de televiziune. Ea este foarte activă pe rețelele de socializare, iar pe Instagram are trei milioane de urmăritori.

FOTO. Cristina Pedroche a stârnit controverse în online: „La Gio de Vallecas”

+45 FOTO

Acest lucru i-a determinat pe fanii ei să interacționeze cu ea datorită controversei pe care a provocat-o. Ca urmare, au apărut comentarii cu privire la faptul că o copiază pe Georgina și a fost poreclită: „La Gio de Vallecas”.

Ei bine, totul se datorează faptului că Cristina Pedroche a purtat articole vestimentare pe care Georgina Rodríguez le are de obicei în garderobă. În acest caz vorbim de blugi skinny, tricou basic băgat în pantaloni și pantofi cu toc foarte înalt, și s-a pozat în timp ce-și arată formele, așa cum face iubita lui Cristiano Ronaldo.

Citește și:

„Toată lumea mă întreabă de ce sunt singură” » Șefa Federației Române de Gimnastică Ritmică explică

Ea e femeia care i-a făcut două fete internaționalului român, la doar 24 de ani: „Mi-am dorit mereu să am copii de tânăr”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează