Articol de - Publicat luni, 06 noiembrie 2023 20:36 / Actualizat marti, 07 noiembrie 2023 10:47

Dorian Popa și Claudia Iosif au pus punct relației care dura de 11 ani. Spre deosebire de artist, Claudia a confirmat separarea, fără să dea prea multe detalii despre motivele care au dus la ruptură. În această perioadă, Dorian își continuă proiectele pe care le are în dierite zone ale țării.

Dorian Popa a avut o apariţie publică după anunţul făcut de fosta sa. Mai exact, Dorian Popa a fost la Focşani pentru a-şi promova afacerea sa. Dorian Popa şi-a deschis o nouă shaormerie.

GALERIE FOTO. 11 ani de relație cu Claudia Iosif, una dintre cele mai sexy apariții

+37 FOTO

„Hâtz cu bună dimineață, Focșănescule, ține-te bine că venim peste tine cu o tonă de shaorma gratuite, începând cu ora 12.00, Johnuțule”, a anunţat, sâmbătă, Dorian Popa pe Instagram, care a apărut înconjurat de fani.

Cu ce echipă de fotbal ține Dorian Popa

Dorian Popa este şi mare fan FCSB, iar dezvăluirea a fost făcută recent. De altfel, după ce a suferit o operaţie, Dorian Popa s-a recuperat la baza celor de la FCSB.

„Am făcut recuperarea la FCSB. Îi mulțumesc lui Ovidiu Kurti că a avut grijă de mine ca de fotbaliști. Mai erau vreo trei băieți acolo, la ei, accidentările sunt la ordinea zilei. Ei făceau pariuri, care plânge primul.

Spectacol și pe covorul roșu! Partenerele fotbaliștilor au făcut furori înainte de Gala „Balonul de Aur”: cine a atras toate privirile
BALONUL DE AUR 2023
Spectacol și pe covorul roșu! Partenerele fotbaliștilor au făcut furori înainte de Gala „Balonul de Aur”: cine a atras toate privirile

Te punea pe masă și trăgea de el. Eu eram mai panicat ca niciodată. M-a trecut și filmele cu pierderea genunchiului. M-a schimbat asta. M-a făcut să fiu un om mai bun. Când am făcut RMN-ul mi-au zis: domnule Dorian, ați fost lovit de cal? M-a pufnit și pe mine râsul. Am avut ambele meniscuri rupte, toate ligamentele rupte și condopatie. Oasele au început să se ciocnească între ele și a trebuit refăcut tot cartilajul.

Îi mulțumesc din suflet domnului doctor Codorean. Am stat 5 ore jumate în operație, iar după vreo 4 ore și ceva m-am trezit și vedem pe monitor o sculă și râcâia așa… era ca ăla cu care cureți cartofii. Am zis: hai să mă culc la loc. Nu am mai putut. Eram avion. A fost o operație foarte grea. Când am ieșit de acolo țipam: Băi, Jhonule, sunt bine. Maică-mea țipa la mine: taci din gură, că ne facem de râs. A fost o operație foarte grea.

Apoi a venit recuperarea, a fost foarte bună, dar un pic anevoioasă. Am avut 4 zile de pat, după operație, încă vreo cinci zile de stat în casă. Eram ca un leu în cușcă și după 10 zile de la operație i- am zis domnului doctor: mă duc la sală, azi. Doctorul mi-a zis că nu am voie și i-am spus: mă duc la sală, nu mai pot. Zburam cu cârjele alea. 

Mi-a zis domnul doctor cum să stau cu piciorul. Urcam două etaje la sală, fără lift fără nimic. Oamenii îmi ziceau că o să mă deformez, dar raționamentul meu era în felul următor: piciorul drept ține 80-90 de kg acum, de ce să-l las și pe ăla să se deformeze”, a dezvăluit, în trecut, Dorian Popa la AS.ro LIVE.

Dorian Popa, prins drogat la volan

Dorian Popa a fost oprit în trafic în data de 26 octombrie, iar testul antidrog pe care l-a efectuat a ieșit pozitiv. Ulterior, rezultatul analizelor de laborator efectuate la INML a indicat că a fost pozitiv la canabis. 

Rezultatul i-a fost eliberat în doar o săptămână, în timp ce șoferi depistați în luna august nu au primit nici azi buletinul toxicologic. Mai multe detalii, în investigația Libertatea - AICI

Dorian Popa și Claudia Iosif au confirmat despărțirea

Dorian Popa și Claudia au format un cuplu 11 ani, iar zilele trecute, bruneta a confirmat despărtirea pe reţelele de socializare după ce, în urmă cu ceva timp a negat zvonurile unei posibile despărţiri. În ultima vreme, cei doi nu au mai fost văzuti împreună în public.

„Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și Dorian nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani”, a scris Claudia Iosif, pe Instastory.

Citește și alte știri mondene:

Până aici! Iubita lui Neymar s-a săturat de escapadele brazilianului și a luat o decizie

Jermain Defoe se iubește cu două femei în același timp » Fostul fotbalist englez nu mai are nicio reținere

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni