GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Cum a apărut fiica Anamariei Prodan, pe Instagram: „Cea mai bună fostă iubită din lume”

Articol de - Publicat sambata, 13 ianuarie 2024 11:22 / Actualizat sambata, 13 ianuarie 2024 11:47

Sarah Dumitrescu, fiica din prima căsătorie a Anamariei Prodan, a avut o apariție controversată. 

Revenită în țară după mai mulți ani petrecuți în Statele Unite ale Americii, Sarah este legitimată acum la echipa de baschet a celor de la Sepsi-Sic. Iar când nu e pe terenul de baschet, tânăra de 23 de ani încearcă să atragă atenția pe Instagram.

FOTO: Sarah Dumitrescu: „Sunt cea mai bună fostă iubită din lume”

Recent, Sarah s-a fotografiat într-un tricou alb, care lăsa să i se vadă abdomenul. Iar mesajul de pe tricoul era unul scurt: „Cea mai bună fostă iubită din lume”.

+45 FOTO

Câți bani primea, pe lună, Sarah Dumitrescu de la Anamaria Prodan

Pentru a ajunge jucătoare de baschet, Sarah a făcut mari sacrificii încă de la o vârstă fragedă. În toți cei zece ani pe care Sarah i-a petrecut în SUA, Anamaria Prodan și tatăl ei au sprijinit-o constant. Însă, au știut exact de ce are nevoie și nu i-au oferit „totul pe tavă”.

Sarah Dumitrescu a precizat că a învățat și făcut performanță la cea mai scumpă Academie din lume, unde primea tot ceea ce avea nevoie, atât mâncare, cazare, cât și echipament sportiv. Chiar dacă în jurul ei se aflau copiii cu foarte mulți bani, Anamaria Prodan a ținut mereu sub control cheltuielile copiilor ei.

„Cred că noi mereu am avut banii controlați, mereu am avut carduri unde ne puneai bani. Îmi aduc aminte, la IMG nici nu aveam nevoie. Eram acolo, mâncam acolo, aveam tot ce aveam nevoie, mai mult decât aveam nevoie. Adidași, haine de la club. Cred că îmi trimiteai două, trei sute de dolari și mereu îmi rămâneau”, a declarat Sarah Dumitrescu, în podcastul Anamariei Prodan.

Citește și: 

Mădălina Ghenea, reacție suprinzătoare despre Radu Drăgușin: „Dacă asta face România mândră ...
DEZVĂLUIRE
Mădălina Ghenea, reacție suprinzătoare despre Radu Drăgușin: „Dacă asta face România mândră ..."

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
Qatalanic
Qatalanic  •  13 Ianuarie 2024, 20:46

Mami plătește pentru articolele săptămânale de can-can sau iubitul ei? Parcă era sportivă sau fostă, dar mă rog, sigur nu o încăput și fraza asta pe tricou

Van_Basten
Van_Basten  •  13 Ianuarie 2024, 19:23

Ok.

JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  13 Ianuarie 2024, 18:29

am scapat de ma-sa si am dat de botoxata de fi-sa !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează