GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ARESTARE

Săvulescu a fost arestat în Grecia! Fostul acționar de la Dinamo, dat de gol de iubită

Articol de GSP - Publicat luni, 09 august 2021 09:25 / Actualizat luni, 09 august 2021 10:40

Omul de afaceri Dragoș Săvulescu a fost reținut de poliție în Grecia.

Fostul acționar al lui Dinamo era în vacanță alături de iubita sa, modelul Angela Martini, și urmează să fie adus în fața instanței din Mykonos pentru a se confirma mandatul de executare a pedepsei, anunță g4media.ro.

+38 FOTO

„În urma cooperării polițienești internaționale, Dragoș Săvulescu a fost reținut, de autoritățile elene, noaptea trecută, în Grecia (Mykonos). Astăzi, acesta urmează a fi prezentat instanței, pentru confirmarea mandatului european de arestare”, a transmis IGPR, citat de Libertatea.

Potrivit sursei citate, Săvulescu ar fi fost prins de poliție după ce iubita sa ar fi postat mai multe fotografii din vacanță, iar una dintre prietenele cu care se află în Grecia ar fi precizat că se află în Mykonos. 

Dragoș Săvulescu, condamnat la închisoare

Dragoș Săvulescu a fost condamnat pentru complicitate la abuz în serviciu și a făcut parte dintr-un grup infracțional organizat care a prejudiciat statul român cu 112 milioane de euro într-un dosar retrocedărilor de plaje şi faleze în Constanţa şi Mamaia.

În noiembrie 2020, pedeapsa fostului acționar dinamovist a fost redusă cu trei ani de Ministerul de justiție din Italia, iar Săvulescu ar mai fi avut de ispășit 2 ani, 5 luni și 28 de zile. 

Ulterior, în decembrie Curtea de Apel București a confirmat sentința de condamnare la 5 ani și jumătate, iar pe 11 martie Înalta Curte a validat decizia. 

+38 FOTO

Citește și: 

EXCLUSIV FRF a găsit selecționer pentru România U21! Azi are loc întâlnirea decisivă

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (27)
1144431205572495
Dragos Gavrilescu  •  10 August 2021, 12:53

daca am avea o lege de tip RICO si oameni ai legii necorupti, capabili si destui am scapa de specimene de genul asta pentru 2-3 decenii nu 2-3 ani. plus toate averile frumos luate. oricum e destul de surprinzator cum un *** din asta tanar s-a stabilit tocmai in zona napoli. foarte dubios, daca asta n-o fi parte din camorra sau ndraghetta de cum il tine justitia italiana in brate. probabil ca aduce heroina pe relatia ucraina-ro-serbia-italia

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno115
creeperno115  •  09 August 2021, 22:39

O sa iasa la fel de repede ca borcea. Fara sa-si piarda averea, evident

viata.de.caini
viata.de.caini  •  09 August 2021, 14:54

Vai de anatomia lui, la puscarie!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează