GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO „Bombardiera blondă din box”, presupusa amantă a lui Conor McGregor, primele declarații despre luptător: „Îmi pare rău de el”

Ebanie Bridges și Conor McGregor. Foto: Twitter @Mirror Fighting +31   FOTO
Ebanie Bridges și Conor McGregor. Foto: Twitter @Mirror Fighting

Articol de GSP - Publicat marti, 05 septembrie 2023 16:06 / Actualizat marti, 05 septembrie 2023 16:46

Ebanie Bridges este femeia cu care Conor McGregor și-ar fi înșelat soția, după meciul dintre Anthony Joshua și Robert Helenius, disputat în urmă cu mai bine de o săptămână. Presupusa amantă a sportivului irlandez face declarații uluitoare.

Luptătorul UFC a fost surprins recent în compania lui Ebanie Bridges, o australiancă care deține titlul feminin IBF. Conor McGregor, în vârstă de 35 de ani, este acuzat că ar fi avut o relație extraconjugală cu Ebanie Bridges și că ar fi pipăit-o pe aceasta în public.

GALERIE FOTO. Ebanie Bridges, presupusa amantă a lui Conor McGregor: „Am rupt internetul”

+27 FOTO

„Echipa lui Conor McGregor m-a abordat și m-a întrebat dacă merg la meci și dacă sunt interesată să colaborăm. E atât de grijuliu și vrea ca toată lumea să se simtă bine. Este sufletul petrecerii. Chiar dacă e în centrul atenției, se gândește la cei din jurul său, iar asta e ceva ce multă lume nu vede. 

E drăguț, amuzant, îți oferă sprijin și e foarte pozitiv. Dar îmi pare rău de el, într-un fel. E atât de multă presiune și probabil că n-o să poată niciodată să fie adevăratul Conor McGregor în public. Are doar bodyguarzi în jur și trebuie să aibă grijă la ce spune”, a spus Ebanie Bridges, potrivit mirror.co.uk.

Supranumită „Bombardiera blondă din box”, Ebanie susține că totul a fost o strategie pentru a promova o bere. „Mi-a dat mesaj dacă vreau să fac parte din echipa lui la gală, acolo unde și-a promovat berea Forged. Ce modalitate mai bună de a promova ceva decât să îți face poze cu mine la un meci de box? A funcționat, nu? Pentru că am rupt internetul”, au fost declarațiile lui Ebanie Bridges.

Conor McGregor a preferat să păstreze tăcerea

Sportivul irlandez nu a băgat în seamă speculațiile apărute și a preferat să păstreze tăcerea în privința acestui subiect. De mai bine de 15 ani, Conor McGregor formează un cuplu cu Dee Devlin și au împreună trei copii. Întotdeauna luptătorul UFC a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerei sale și spunea că îi datorează totul ei.

„Ea mă ducea la sala de antrenament și îmi asculta toate gândurile și visurile. Dee Devlin este salvatorul meu. Nu aș mai fi continuat să fac asta dacă nu ar fi fost ea, asta-i sigur. Tot ce fac e pentru ea”, a dezvăluit irlandezul în urmă cu 10 ani.

+11 FOTO

Citește și:

Cântăreața care promovează fotbalul în rândul femeilor, apariție îndrăzneață

Apariția bizară a celebrului cuplu la US Open! El nu și-a dat jos ochelarii de soare roz, iar ea a îmbrăcat o rochie mini

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
chepandy777
chepandy777  •  06 Septembrie 2023, 13:37

Andro de ce nu te-ai semnat?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează