GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INEDIT

FOTO Creația iubitei lui Florinel Coman, făcută de râs într-o emisiune de modă: „Urâțel foc”

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 noiembrie 2020 18:45 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 15:41

Ioana Timofeciuc, iubita lui Florinel Coman, a fost creatoarea ținutei cu care cântăreața Emy Alupei a participat la ediția celebrităților la emisiunea „Bravo, ai stil!”.

Fosta concurentă de la „Survivor România” a apărut într-un trening și un hanorac albastru, cu botine albe. La ținută, ea a asortat și o geantă gri, precum și pantofi cu tocuri. VEZI AICI IMAGINILE

+45 FOTO

Apariția nu i-a impresionat, însă, pe jurați. „Botina nu merge cu acest… Acesta nu este un trening, este un pantalon de pijama urât, cu o bluză de trening care nu te avantajează absolut deloc. Este urât! Treningul ăsta e urâțel foc. Partea de jos e ca o pijama”, a spus Cătălin Botezatu, unul dintre jurați.

Treningul creat de Ioana Timofeciuc și catalogat de jurați drept „o pijama urâțică foc” are un preț de vânzare de 549 lei. Vezi imagini în galeria de mai jos:

Citește și alte știri extra-sport:

FOTO Genie Bouchard, cea mai hot apariție la petrecerea de Halloween! S-a costumat într-un personaj dintr-un joc

FOTO Wanda Nara e pregătită de noul lockdown din Franța! Le-a arătat fanilor ținuta favorită pentru izolarea în casă

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
thebluestlion
thebluestlion  •  02 Noiembrie 2020, 01:23

Asta înafară de "accesorii" nu are nimic săraca. Fața aia e urâțică, atitudinea ***...greu de zis ceva înafară de faptul că e dotată

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  01 Noiembrie 2020, 21:59

Asta lu' mbapeu cred *** mâneca de la manta.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

107991897552266
Piramidon Quijote  •  01 Noiembrie 2020, 21:11

S-o fi inspirat de la iubițelul conlocuitor , că nici ăla nu pare vreun Brad Pitt ... De fapt , nici la promovat Red Bull n-ar fi bun , că el nu mai are nevoie de aripi ... Ce să facă cu două perechi ?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează