GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SUSPENDARE

George Simion anunță: „E momentul! Inițiem procedurile pentru suspendarea lui Iohannis!”

George Simion, alături de Florin Răducioiu / Sursă foto: Facebook
George Simion, alături de Florin Răducioiu / Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 19:09 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 19:33

Deputatul George Simion (35 de ani), liderul AUR (Alianța pentru Unirea Românilor), anunță că partidul său a început să strângă semnături de la parlamentari pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis. 

George Simion, marea surpriză de la alegerile parlamentare din decembrie 2020, un personaj ce are conexiuni și în lumea fotbalului românesc, a făcut un anunț major pe scena politică și spune că AUR vrea să-l suspende pe Iohannis. Totuși, e un obiectiv aproape imposibil de realizat pentru Simion și colegii săi de partid. 

Pentru a demara procedurile, AUR ar avea nevoie de semnături de la cel puțin o treime din totalul parlamentarilor, însă Simion e optimist că propunerea lui va avea sorți de izbândă.

George Simion: „Am început colectarea de semnături în rândul parlamentarilor”

Anunțăm astăzi inițierea procedurilor pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Am început colectarea de semnături în rândul parlamentarilor. Ne-au promis mai mulți parlamentari de la mai multe partide că vor semna această procedură de suspendare. 

(...) Invităm toate formațiunile atât politice cât și civice să semneze pentru demiterea lui Klaus Iohannis. Ne-au semnat deja și parlamentari de la PNL”, a declarat George Simion astăzi, conform Digi 24

Este momentul. Au existat două propuneri pentru funcția de prim-ministru care nu au întrunit majoritate. Conform Constituție trebuie să ajungem la anticipate și pentru a economisi banii și nervii românilor, odată cu anticipatele trebuie să mergem și la referendum pentru demiterea președintelui.

- George Simion

Între timp, mișcarea plănuită de Simion e criticată: „În timp ce Klaus Iohannis discută cu Joe Biden, la Summitul liderilor mondiali din cadrul Conferinţei Naţiunilor Unite privind Schimbările Climatice de la Glasgow…În Romania apare iar discuția nocivă despre suspendare”, a scris pe Facebook Alina Gorghiu, fost președinte al PNL, acum senator.

Niciun partid nu a inițiat suspendarea președintelui, dar un partid care nu are numărul necesar de semnături lasă această impresie. A creat o temă falsă profitând de furia publică împotriva lui Iohannis și de un oarecare amatorism al jurnaliștilor care fac știre din nicio știre. Se numește marketing politic 

- Moise Guran

George Simion, ultrasul ajuns parlamentar

George Simion a fost motorul AUR în campania pentru alegerile parlamentare. Este un activist civic care militează, în principal, pentru unirea României cu Republica Moldova. Liderul AUR are o strânsă legătură cu fenomenul ultras. Este membru cofondator al grupurilor „Honor et Patria” și „Uniți sub Tricolor”, principalele formațiuni ultra care sprijină echipa națională a României. Tot el a pus bazele revistei „Romanian Ultras”.

Merg la meciurile de fotbal ale României. Sunt singurele partide pe care le-am urmărit sub o formă organizată. În 2002 am fost în Bănie și mă leagă o prietenie mare față de suporterii de acolo, dar și de cei bănățeni. Îi cunosc, sunt oameni adevărați. Am fost la România - Bosnia, dar m-am dus și la meciuri ale Craiovei. Eu am prins o singură Craiova, care e una singura. Am fost când finanțator era Dinel Staicu. În Bănie chiar se simțea altfel un meci de fotbal. Suporterii olteni aveau un mesaj frumos: «La Craiova nu se discută, se iubește!» 

George Simion, deputat AUR

VIDEO George Simion, suporter înfocat al echipei naționale: „Am scandat împotriva Ungariei!”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Ultimele detalii despre noul stadion Dinamo. Cât mai durează până încep lucrările

EXCLUSIV Anamaria Prodan reacționează violent după anunțul lui Ioan Becali că Reghecampf vrea să fie impresariat de el: „Îi strâng pe toți și îi pun în genunchi. Să vedem dacă mai mârâie vreunul!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  01 Noiembrie 2021, 22:31

Conteaza?? Oricum pune masoneria europeana pe cine trebuie. AUR.nu are nici sansa, e un partid denigrat, in curand voe fi ckndamnati prrcum la Nuremberg

elgabri
elgabri  •  01 Noiembrie 2021, 20:46

Suspendati l dar sa fie treaza sau sa nu fie la ski sau la tennis sau mai rau in vacanta ;))

pinguinul_japonez
pinguinul_japonez  •  01 Noiembrie 2021, 20:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează