GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Georgina Rodriguez și-a sărbătorit ziua de naștere în Maldive, dar fără Cristiano Ronaldo. Ce a făcut portughezul

Georgina Rodriguez și-a sărbătorit ziua de naștere în Maldive. Foto: Instagram +49   FOTO
Georgina Rodriguez și-a sărbătorit ziua de naștere în Maldive. Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 29 ianuarie 2024 17:54 / Actualizat luni, 29 ianuarie 2024 17:54

Georgina Rodriguez se bucură din plin de luxul pe care îl are după ce a devenit oficial iubita lui Cristiano Ronaldo. Bruneta a împlinit 30 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere în Maldive.

Georgina Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo, a ales să își sărbătorească cea de-a 30-a aniversare într-un mod spectaculos, plecând într-o scurtă vacanță de lux în Maldive, alături de prieteni și copiii săi. Marele fotbalist lipsește din vacanță, fiind în turneu cu Al-Nassr. 

FOTO. Georgina Rodriguez, imagini incendiare în costum de baie

+45 FOTO

Iubita lui Cristiano Ronald a atras atenția tuturor prin postarea unor fotografii incendiare în costum de baie. În absența celebrului fotbalist, Georgina a ales să se bucure de câteva zile de relaxare sub soarele strălucitor din Maldive. Cu mai mult de 56 de milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, bruneta nu a ezitat să împărtășească momente din vacanța sa.

În imaginile postate pe Instagram, Georgina Rodriguez arată demențial într-un costum de baie, evidențiindu-și formele sexy. În doar câteva ore, postarea de pe social media a strâns peste 4,5 milioane de aprecieri.

Georgina Rodriguez și-a sărbătorit ziua de naștere în Maldive, dar fără Cristiano Ronaldo

În ciuda absenței fizice în ziua aniversării ei, Cristiano Ronaldo și-a făcut simțită prezența în vacanță și a trimis un cadou pentru Georgina. Un buchet de trandafiri roșii și un videoclip emoționant au fost dovezile sentimentelor sale profunde, marcând legătura puternică dintre cei doi chiar și la distanță. 

„Familia mea este întotdeauna lângă mine. Gio este implicată în toate proiectele mele, iar eu, la rândul meu, o sprijin. Are drumul ei (n.r. – în afaceri) și o susțin 100%. Vom fi mereu împreună. Unul lângă altul suntem mult mai puternici.

Am mulți prieteni spanioli. Sper să petrecem la Madrid la fel de mult timp precum și în celelalte locuri unde avem case în Spania. Spania este, cu siguranță, unul dintre locurile în care vom locui după ce îmi termin cariera”, a declarat Cristiano Ronaldo, citat de Mundo Deportivo.

Citește și:

Revine la prima dragoste » Geanina Ilieş a făcut anunțul oficial după 8 ani de pauză: „Vă voi da întâlnire zilnic”
MEDIA
Revine la prima dragoste » Geanina Ilieş a făcut anunțul oficial după 8 ani de pauză: „Vă voi da întâlnire zilnic”
Cine e Maria, iubita superbă a jucătorului care l-a scos pe Djokovic în semifinale la Australian Open
MONDEN
Cine e Maria, iubita superbă a jucătorului care l-a scos pe Djokovic în semifinale la Australian Open

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Doralin
Doralin  •  30 Ianuarie 2024, 11:41

Are un dos generous, gata sa te electrizeze la actiune

steaua.libera
steaua.libera  •  30 Ianuarie 2024, 09:41

Top duduia

Vezi toate comentariile (2)
Comentează