GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  REACȚIE

FOTO Gigi Becali a ieșit în stradă cu o „armată” de preoți și zeci de susținători: „Sfințesc Calea Victoriei după marșul LGBT” » Imagini incredibile de la Palat și din oraș + Discurs homofob în direct

Gigi Becali, Alexandru Tudor și preoții înainte de plecarea la marșul prin București. Foto: Eli Driu (Libertatea) +28   FOTO
Gigi Becali, Alexandru Tudor și preoții înainte de plecarea la marșul prin București. Foto: Eli Driu (Libertatea)

Articol de , - Publicat duminica, 30 iulie 2023 17:12 / Actualizat luni, 31 iulie 2023 08:56

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a fost, duminică după-amiaza, protagonistul unui discurs reprobabil și profund homofob. Afaceristul a anunțat că merge „să sfințească străzile de pe Calea Victoriei”, o ripostă la marşul Bucharest Pride, organizat sâmbătă în Capitală de comunitatea LGBT.

Becali a convocat o „armată” de preoți la palatul său din Aleea Alexandru, cu care se deplasează chiar în aceste momente pe Calea Victoriei, în ceea ce se dorește a fi o reacție la marșul comunității LGBTQIA+ din România. La microfonul România TV, singurul post prezent la reședința latifundiarului, Becali s-a dezlănțuit. 

Apoi, însoțit de preoți, Gigi Becali a plecat pe traseul marșului Bucharest Pride, unde li s-au alăturat aproximativ 200 de persoane. Pe întregul drum, patronul FCSB a ținut în brațe o cruce imensă și a stropit străzile cu apă sfințită.

Gigi Becali s-a dat în spectacol la TV: „Merg să sfințesc Calea Victoriei după marșul LGBT”

„Am notificat Primăria și punct. Doar trebuie notificată Primăria, nu trebuie aprobare pentru un marș religios. Fac curățenie la mizeria pe care au făcut-o ei. Voi nu știți, dar dracii lasă duhuri rele. Trebuie să curățăm locul cu agheasmă, altfel se întâmplă accidente pe Calea Victoriei. Cei care au fost acolo nici nu sunt homosexuali, sunt plătiți! 

Ce să spun eu de George Soros? El e miliardar, eu sunt mic, dar îmi apăr nevoile și neamul. Dacă ar fi după mine, homosexualii să aibă toate drepturile. Să facă parteneriat civil, dar nu căsătorie. N-au voie să intre în Biserică! Niciodată în viața lor! Dracii sunt draci, Hristos e Hristos. Dacă ei fac ce fac, înseamnă că sunt draci. 

(...) Ce fac ei e patimă grea. Îl ia dracu' de urechi pe bărbat și-i zice: «Du-te la bărbat!»”a spus Becali, la România TV.

Repet, nu facem manifestație! Mergem doar să curățăm și să cităm din Apostolul Pavel.

Noi nu facem marș împotriva lor, ci facem marș de curățare și chiar și de iertare pentru ei. Ei fac sodomii, iar noi spunem și rugăciuni pentru sodomie. Noi facem doar sfințenie și curățenie.

- Gigi Becali

Gigi Becali, Alexandru Tudor și preoții înainte de plecarea la marșul prin București. Foto: Eli Driu (Libertatea)
Gigi Becali, Alexandru Tudor și preoții înainte de plecarea la marșul prin București. Foto: Eli Driu (Libertatea)
Gigi Becali, Alexandru Tudor și preoții înainte de plecarea la marșul prin București. Foto: Eli Driu (Libertatea)
Gigi Becali, Alexandru Tudor și preoții înainte de plecarea la marșul prin București. Foto: Eli Driu (Libertatea)
+24 FOTO

Scene incredibile la Palatul lui Gigi Becali

În timp ce Becali îi explica reporterului ce pune la cale, mai mulți preoți, alături de „Brad Pitt” Tudor, aranjau ultimele detalii într-o cameră separată a palatului. Aceștia au fost filmați în timp ce pregăteau întreg „arsenalul” pentru deplasarea lor pe Calea Victoriei: au adunat mai multe cruci din casa lui Becali și au preparat ageasma și tămâia pentru slujba pe care urmau s-o oficieze. 

Becali a participat la un astfel de protest și în 2022, și în 2021, fiind însoțit atunci de Mihai Stoica și Alexandru Tudor. Fostul arbitru s-a  implicat în demersul lui Becali și anul acesta și face parte din soborul de preoți care merg să „curețe Calea Victoriei”. 

Linie vestimentară „Gigi Becali”? „Sunt creația mea! Ieftin tot, fără aur, eu am trimis modelul la croitor”
APARIȚIE
Linie vestimentară „Gigi Becali”? „Sunt creația mea! Ieftin tot, fără aur, eu am trimis modelul la croitor”

România TV, singurul post care a promovat manifestația lui Gigi Becali 

România TV a fost singura televiziune care s-a deplasat la palatul lui Gigi Becali. Postul a apelat la câteva titrări controversate:

„Cum îl înfruntă Becali pe Soroș, care impune resetarea sexuală la noi” sau „Becali a început slujba contra lui Soroș” au fost două dintre titlurile apărute pe burtierele România TV, postul care a difuzat în regim de breaking news întreaga scenă pusă la cale de Becali.

Asociația ACCEPT a reacționat după demersul lui Becali: „Astfel de voci nu sunt reprezentative pentru societatea românească”

Spre seară, asociația ACCEPT, cea care a organizat marșul Bucharest Pride, și-a exprimat poziția față de contramanifestațiile de duminică:

„Autoritățile publice trebuie să ia în serios orice amenințări care ar putea să ducă la restrângerea drepturilor noastre sau care să pună în pericol siguranța noastră și a aliaților noștri. 

Voci precum cele care participă la evenimentul de duminică și care profesează amenințări la adresa comunității LGBT nu sunt reprezentantive pentru societatea românească ”, a comentat Florina Presadă, director executiv al asociației ACCEPT, într-un răspuns oferit celor de la Libertatea

Gigi Becali, îmbrăcat în același outfit: „Nu fac linie vestimentară”

Gigi Becali s-a afișat în fața camerelor TV cu aceeași îmbrăcăminte pe care a promovat-o masiv în ultimele luni: hainele complet negre, cu o cruce roșie brodată pe piept și pe șapcă. Acesta a explicat: „Eu am făcut modelul. Nu sunt scumpe, sunt creația mea. Am trei perechi de pantaloni și trei bluze, dar nu, nu o să fac linie vestimentară. Nu fac asta pentru bani”. 

Citește și alte știri de actualitate: 

Cea mai sexy influenceriță din tenis a vorbit despre Simona Halep: „Asta sper să se întâmple”

Prunea l-a auzit pe Chiricheș și a povestit în direct: „«Băi, Florine, din cauza ta am divorțat. Am aruncat cu televizorul pe geam și m-am certat cu nevastă-mea»”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (293)
DXT14
DXT14  •  13 Octombrie 2023, 21:03

pOTI SA DORMI NOAPTEA DIN CAUZA GRAMATICII MELE?

Moshu
Moshu  •  04 August 2023, 10:14
Postat de Karaganda_forever pe 02 August 2023, 18:14

AM inteles, ucenicii (ADICA APOSTOLII) nu le puteau duce, DAR POTI TU :)) Acum totul e clar :)) ASA CEVA... :))

La mintea ta ingusta intelegi ce vrei tu ! Sf.Apostol Iacob,cel care a crescut impreuna cu Iisus(si banuiesc ca esti de acord ca stia mai multe ca voi,gigistii!)spunea ca iti poti arata credinta prin fapte, nu prin vorbe(fie ele si scrise ) ! Deci nu conteaza NUMAI ce a spus Iisus ci si ce A FACUT Iisus ! Aminteste-ti de episodul cu Maria Magdalena,care tot conform invataturii aleia vechi,trebuia ucisa cu pietre si...nu a fost,pt ca a aparat-o Iisus....asta apropos de afirmatia ta " cu invataturi extrem de clare asupra subiectului discutat aici si care n-au fost vreodata respinse/modificate de Iisus Hristos"....dar...degeaba vb,doar tu ai invatat sa citesti,de ce sa te obosesti sa mai si intelegi !Penibil !

Karaganda_forever
Karaganda_forever  •  02 August 2023, 18:14
Postat de Moshu pe 01 August 2023, 22:51

Alt dastept !"invataturi extrem de clare asupra subiectului discutat aici si care n-au fost vreodata respinse/modificate de Iisus Hristos."...adevarat,nu le-a respins,pt ca era greu,chiar el le spune ucenicilor ca sunt lucruri pe care ei "nu le pot duce" si se pare ca voi nu sunteti mai evoluati ca ei ! Stai jos si daca esti curios citeste ce i-am spus aluia,nu mai repet prntru toti ....nepriceputii ! Adio !

AM inteles, ucenicii (ADICA APOSTOLII) nu le puteau duce, DAR POTI TU :)) Acum totul e clar :)) ASA CEVA... :))

Vezi toate comentariile (293)
Comentează
Close