Articol de - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2023 13:21 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 14:04

Fostul internațional englez Jermain Defoe, în vârstă de 41 de ani, se iubește cu două femei în același timp. Mai mult, acesta nu se sfiește să se afișeze în public cu ambele, șocând pe toată lumea cu decizia lui. În martie 2022, după o scurtă aventură la Sunderland, atacantul și-a anunțat oficial retragerea din fotbal.

În iunie 2022, Defoe s-a căsătorit cu Donna Tierney (40 de ani), însă peste doar 6 luni, în ianuarie 2023, au divorțat! Motivul? Jermain Defoe a înșelat-o pe Donna cu Alisha LeMay (31 de ani), o fată mult mai tânără, care este creatoare de conținut pe rețelele de socializare și e urmărită pe Instagram de peste 170.000 de persoane. 

FOTO. Jermain Defoe se iubește cu două femei în același timp

Jermain Defoe și Alisha LeMay. Foto: Imago Images
Alisha LeMay, iubita lui Jermain Defoe. Foto: Instagram
Donna Tierney, fosta soție a lui Jermain Defoe. Foto: Instagram
Jermain Defoe și Alisha LeMay. Foto: Imago Images
Donna Tierney, fosta soție a lui Jermain Defoe. Foto: Instagram
+27 FOTO

Defoe se iubește în continuare cu Alisha LeMay, însă pe lângă aceasta, mai are o parteneră! Este vorba despre Paige Edmondson, care de meserie este organizatoare de nunți. Pe 8 octombrie, fostul atacant al naționalei Angliei a fost la un eveniment special însoțit de Alisha LeMay.

Jermain Defoe și Alisha LeMay au fost surprinși de fotoreporterii The Sun în timp că părăseau locuința împreună.

FOTO. Jermain Defoe nu se sfiește să se afișeze în public cu ambele femei

Jermain Defoe se iubește cu Paige Edmondson. Foto: The Sun
+13 FOTO

Doar o săptămână mai târziu, pe 15 octombrie, Jermain Defoe a fost fotografiat în plină stradă alături de cealaltă iubită, Paige Edmondson. Aceasta din urmă și-a sărbătorit ziua de naștere, iar Defoe i-a oferit, potrivit The Sun, două cadouri impresionante: un ceas Cartier în valoare de 10.000 de lire sterline și o geantă Christian Dior de 2.500 de lire sterline.

O apropiată a lui Paige Edmondson, organizatoarea de nunți, a declarat pentru The Sun: „Paige și-a găsit sufletul pereche în Jermain și el pare foarte serios în privința relației lor. Sunt cu adevărat fericiți împreună”.

Citește și:

Zverev, somat să plătească 450.000 de euro » E acuzat că și-a lovit fosta iubită, Brenda, de origine română

Paulo Dybala și-a cerut iubita în căsătorie: locație specială pentru momentul memorabil

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”