GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Fosta soție a unui mare campion român și-a îndeplinit visul: „Îmi place să pozez erotic și nu am inhibiții”

Larisa, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, a vorbit despre marele vis pe care ș-i l-a îndeplinit, și anume de a poza în celebra revistă Playboy/ foto Instagram @Larisa Drăgulescu +30   FOTO
Larisa, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, a vorbit despre marele vis pe care ș-i l-a îndeplinit, și anume de a poza în celebra revistă Playboy/ foto Instagram @Larisa Drăgulescu

Articol de - Publicat joi, 14 decembrie 2023 18:03 / Actualizat joi, 14 decembrie 2023 19:16

Larisa, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, a vorbit despre marele vis pe care și l-a îndeplinit, și anume de a poza în celebra revistă Playboy.

După ce a pozat în celebra revistă, Larisa Drăgulescu și-a deschis și un cont de OnlyFans, de unde susține că a câștigat o mulțime de bani. Căsnicia lui Marian cu Larisa a durat 3 ani, între 2006 și 2009.

Instagram @Larisa Drăgulescu
Instagram @Larisa Drăgulescu
Instagram @Larisa Drăgulescu
Instagram @Larisa Drăgulescu
Instagram @Larisa Drăgulescu
+26 FOTO

Larisa Drăgulescu: „Îmi place să pozeze erotic și nu am inhibiții”

„Îmi place să pozez erotic sau chiar porno şi nu am niciun fel de inhibiţie în ceea ce priveşte asta, mă simt fericită că pot să fac asta şi să câştig bani frumoşi făcând ceva ce îmi place şi ceva care îmi da şi posibilitatea de a stă foarte mult alături de familia mea. 

Am fost playmate pentru revista Playboy din România şi, dacă nu mă înşel, am fost chiar ultimul model al revistei la noi în ţară. Acesta a fost încă un vis împlit. Mi-am dorit să apar în revista cu cele mai sexy şi frumoase femei din lume, încă de pe vremea când eram căsătorită cu Marian”, a declarat Larisa Drăgulescu, într-un interviu pentru Kanal D.

Nu fac videochat, fac filmulețe și poze interzise minorilor, înainte am lucrat în cluburi de noapte în Germania, apoi a venit pandemia. Am câștigat o avere impresionantă, dar din tot ce am făcut în ultimii 5-6 ani, nu doar din platformă

- Larisa Drăgulescu, potrivit Pro TV

Citește și:

Fotomodelul din Pașcani care i-a înnebunit pe sportivii italieni a ajuns vedetă TV în Peninsulă
MONDEN
Fotomodelul din Pașcani care i-a înnebunit pe sportivii italieni a ajuns vedetă TV în Peninsulă
Tenismenul din TOP 100 s-a afișat cu iubita la Gala din București, iar fanii de pe rețelele de socializare s-au legat de un detaliu
TENIS
Tenismenul din TOP 100 s-a afișat cu iubita la Gala din București, iar fanii de pe rețelele de socializare s-au legat de un detaliu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
enigmaticul
enigmaticul  •  15 Decembrie 2023, 13:23

Da, se vede că fetei îi place foarte mult seva!! Acuma, ea zice că a câștigat și bani de pe urma asta, însă nu-mi este clar ce i-o fi plăcând mai mult, seva sau banii? Dar este posibil să îmbine utilul cu plăcutul. Păcat de copilașul ei, care nici nu mai poate scoate capul în lume, din cauza ei.

VanBasten1989
VanBasten1989  •  15 Decembrie 2023, 13:05
Postat de paolo13 pe 15 Decembrie 2023, 04:33

Asta e de OnlyFans!

Sau de gesepe. Nu e mare diferenta, doar ca aici e gratis.

VanBasten1989
VanBasten1989  •  15 Decembrie 2023, 12:23

Bun venit in gazeta sporturilor, Larisa! E o onoare sa faci parte din editia online a celui mai prestigios cotidian de sport din Romania. Ne bucuram sa te avem printre noi!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează