GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Mihai Costea, dat afară din casă de iubită: „Eu îl întrețineam, mai era și obraznic”

Adelina Nica are de 10 luni un copil cu Mihai Costea, dar relația dintre cei doi s-a închieat, pentru că, susține femeia, fostul atacant de la Craiova și FCSB nu se implică material în creșterea copilului. +25   FOTO
Adelina Nica are de 10 luni un copil cu Mihai Costea, dar relația dintre cei doi s-a închieat, pentru că, susține femeia, fostul atacant de la Craiova și FCSB nu se implică material în creșterea copilului.

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iunie 2022 18:28 / Actualizat joi, 16 iunie 2022 18:31

Adelina Nica are un copil de 10 luni cu Mihai Costea, dar relația dintre cei doi s-a încheiat, pentru că, susține femeia, fostul atacant de la Craiova și FCSB nu se implică material în creșterea copilului.

+21 FOTO

Nu se pune problema unei împăcări între noi, ar fi culmea. E adevărat, nu își vede copilul. Dar, ca să fie clar: copilul nu crește cu o vizită. Copilul are nevoi. Are nevoie de bani de mâncare, de bani de haine, bani de bonă, bani de toate cele necesare. Nu sunt eu femeia rea care nu îl lasă să își vadă copilul, asta e sigur.

Că se plânge el că nu își poate vedea copilul e treaba lui, pe mine nu mă interesează, nu dau nici doi bani pe lacrimile lui. El nu își vede copilul pentru că acest copil crește, iar creșterea este costisitoare, el nu se implică deloc în asta. Cine are copil poate să înțeleagă situația.

Nici eu nu am vrut să se ajungă aici, să nu fiu cu tatăl copilului. Poate și copilului îi este greu, dar nu se poate să îl țin în casă doar pentru a face figurație. Nu se poate să stai o viață pe banii femeii, să nu faci nimic. Noi am avut o relație, nu a fost o joacă. Nu am făcut copilul cu el pentru că era vreun bogătan, l-am făcut pentru că am vrut, am stat în aceeași casă, am avut o relație”, a declarat fostul manechin pentru Fanatik.

Adelina Nica, fosta iubită a lui Mihai Costea: „L-am dat afară din casă”

Adelina Nica spune că Mihai Costea se află într-un impas din punct de vedere financiar: „El nu are pentru el bani, cum să poată să întrețină și copilul? A încercat să vină să îl vadă, dar i-am cerut să vină și el cu ceva pentru copil. Ca să nu mai zic să vină cu ce are să îmi dea înapoi… Are datorii financiare, morale și în toate felurile. Nu o să îl dau în judecată pentru pensie alimentară, oricum nu aș avea ce să iau de la el, nu are nici unde să stea. Nu vreau nici să mă plimb prin tribunale, mai ales că Dumnezeu îmi dă de muncă, iar copilului meu, din eforturile mele, nu îi lipsește nimic”.

E adevărat, totul a pornit de la mine, l-am dat afară din casă. Stătea la mine, dar nu aveam cum să întrețin și bărbat, și copil, și casă, și bonă… Totul să plătesc eu, iar el mai era și obraznic pe deasupra, avea impresia că i se și cuvine totul
Adelina Nica, fosta iubită a lui Mihai Costea

Mihai Costea a evoluat ultima dată pentru Progresul, în Liga 4. 

Adelina Nica s-a iubit în trecut cu Hamroun, ex-FCSB, și Adrian Turcu, fiul cel mare al fostului acționar de la Dinamo Vasile Turcu.

Fosta soție a lui Filip, dezvăluiri în premieră despre cauzele divorțului: „Stelu a fost bărbatul vieții mele, dar când am început să fac asta, nu a mai mers”
DIVORȚ
Fosta soție a lui Filip, dezvăluiri în premieră despre cauzele divorțului: „Stelu a fost bărbatul vieții mele, dar când am început să fac asta, nu a mai mers”
În premieră, Mutu a dezvăluit motivul surprinzător pentru care a rupt relația cu Consuelo: „Nu mi-o spunea direct”
CARTE
În premieră, Mutu a dezvăluit motivul surprinzător pentru care a rupt relația cu Consuelo: „Nu mi-o spunea direct”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
Adriana1984
Adriana1984  •  20 Iunie 2022, 00:50

Doi ratati,vai de capul lor. Despre el se zicea ca e talentat.Povesti pt prosti care sunt pasionati de fotbal. Ea o femeie usoara,iubitoare de astfel de ***(*** si ea). In concluzie doua ***. Ea va mai face victime din alti ***,probabil tot fotbalisti, pt.ca fizic arata bine. Are si solutia :escorta,unde face bani buni dar trebuie si ceva dispozitie si munca,nu e ca si cu fotbalisii(tot un fel de prostitutie).Nu e de plans in nici un caz in vremurile astea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tororosso
tororosso  •  17 Iunie 2022, 17:20

Normal când mai toate *** astea fug după bani , faimă căsătorindu-se din interes cu fotbaliști . Cum faima soțului este la apogeu și ele devin recalcitrante văzând cum visul lor devine o himeră și ajung ele să finanțeze escapadele încornoratului .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

inshallah
inshallah  •  17 Iunie 2022, 16:46

sau poate e al lui Hamroun si d'aia

Vezi toate comentariile (25)
Comentează