GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CSU CRAIOVA

foto Apariție rară a soției lui Mihai Rotaru: cum a fost surprinsă misterioasa parteneră a finanțatorului Universității Craiova

Mihai Rotaru și soția lui, Irina Alexandrina, sunt nașii de cununie ai lui Alex Mitriță +10   FOTO
Mihai Rotaru și soția lui, Irina Alexandrina, sunt nașii de cununie ai lui Alex Mitriță

Articol de - Publicat duminica, 04 februarie 2024 18:22 / Actualizat duminica, 04 februarie 2024 21:35

Mihai Rotaru și soția lui, Irina-Alexandrina, sunt nașii de cununie ai lui Alex Mitriță, iar anul trecut i-au botezat și fiul, pe Aris Mina.

De curând, micuțul a împlinit un an și a fost sărbătorit de părinți într-o petrecere cu decorațiuni speciale alb-albastre la care au participat și nașii: patronul Craiovei și partenera sa, care nu iese prea mult în evidență, fiind rezervată inclusiv cu aparițiile pe rețelele de socializare.

Familia Mitriță și nașii, Mihai și Irina Rotaru
Alesia Mitriță
Alesia Mitriță
Alesia Mitriță
Alesia Mitriță
+27 FOTO

Familia Mitriță, nășită de familia Rotaru

Alexandru Mitriță, 28 de ani, a devenit tată pentru prima oară în noiembrie 2020. Soția sa, Alesia, a născut atunci o fetiță, Ava Maria.

Mitriță s-a cununat religios cu Alesia pe 24 noiembrie 2019. Atacantul se căsătorise deja civil cu aleasa inimii, Alesia, la New York, în septembrie 2019, iar cununia religioasă și petrecerea a ținut să le facă la Craiova. Naș le-a fost Mihai Rotaru, care l-a transferat pe Mitriță în Bănie de la Pescara în 2017, contra sumei de 730.000 de euro.

Soția lui Rotaru e acționar la Craiova prin intermediul a 5 firme

În iulie 2023, Mihai Rotaru a devenit acționar majoritar la clubul din Bănie, cu 95%.

10% dintre acestea sunt pe numele lui, iar restul de 85% sunt deținute de 5 firme pe care Mihai și Irina-Alexandrina Rotaru le conduc.

Cei 5% rămași sunt ai lui Adrian Andrici, partener de afaceri al familiei Rotaru.

Din ce face bani Mihai Rotaru

„Business-urile mele principale sunt agricultura și energia. Dar și real estate-ul, care în momentul de față e înghețat. Adică am un portofoliu de real estate (n.r. imobiliare), dar nu fac dezvoltări în acest moment. Sunt un investitor mare în agricultură. Sau hai să-i spunem mediu.

Am foarte multe utilaje. Sunt axat pe județele Dolj și Olt, la granița dintre ele. Acolo facem agricultură, dar și energie. Am undeva la 30 de utilaje, dar e mai puțin important numărul lor. Nu am mai multe că nu suntem Insula Mare a Brăilei. Lucrăm la 4.000 de hectare pe care le avem în proprietate. Este o afacere interesantă.

Banii sunt în principal din agricultură, energie și bursă. În momentul de față, participațiile mele s-au redus semnificativ. Cu ceva ani în urmă, eram unul dintre cei mai importanți investitori în Bursa de Valori București”, povestea Rotaru în 2022 la emisiunea GSP „Prietenii lui Ovidiu”.

Cred că am investit 17 milioane de euro la Universitatea Craiova, dar până acum nu s-a recuperat niciun euro. Sper să-i recuperez, însă asta s-ar întâmpla doar în cazul în care ar veni un alt investitor. Există acest miraj al cupelor europene, normal să visez și eu, mai ales că e mirajul Champions League. Dar nu mă bazez pe acest lucru în momentul în care fac planurile de afaceri. 

Universitatea Craiova este echipa mea de suflet. În 1983, când am jucat cu Benfica, eram în oraș. Mama mea era cercetător ştiinţific în Ministerul Sănătății, mai precis în Institutul de Igienă și Sănătate Publică. A fost într-o inspecție la Craiova, eu am mers cu ea. Aveam 11 ani și am văzut nebunia din gara de la Craiova. Am stat în oraș în noaptea aia. Am dormit cu Benfica în hotel, la Jiul. M-am lăudat la colegii mei că am fost la meci, dar nu fusesem. Pentru că, văzând nebunia din oraș, mama nu m-a lăsat

- Mihai Rotaru pentru GSP

FOTO Nunta lui Alex și a Alesiei Mitriță

+26 FOTO

Vezi și: 

Sepsi pune „tunurile” pe Istvan Kovacs, după „măcelul” de azi: „Penibil, arogant, arbitru slab! Nu are valoare nici de Liga 1”
SEPSI- CSU CRAIOVA 1-3
Sepsi pune „tunurile” pe Istvan Kovacs, după „măcelul” de azi: „Penibil, arogant, arbitru slab! Nu are valoare nici de Liga 1”
Koljic, prima reacție după Sepsi - Craiova: „Am dominat și meritam victoria”
Sepsi - CSU Craiova
Koljic, prima reacție după Sepsi - Craiova: „Am dominat și meritam victoria”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
CraiovaStaCapraCuFCSB
CraiovaStaCapraCuFCSB  •  04 Februarie 2024, 23:43
Postat de JoePanait1968 pe 04 Februarie 2024, 20:48

In 1982 avea 10 ani. Sigur mergea la meci fara parinti. Din dragoste pt Craiova avea loja inchiriata in Ghencea cand s-a facut mare

:)) Craiova este *****Domnului Becali :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

JoePanait1968
JoePanait1968  •  04 Februarie 2024, 20:48

In 1982 avea 10 ani. Sigur mergea la meci fara parinti. Din dragoste pt Craiova avea loja inchiriata in Ghencea cand s-a facut mare

ultrasStiinta
ultrasStiinta  •  04 Februarie 2024, 20:14
Postat de kuba.fcu pe 04 Februarie 2024, 19:58

Are 0 f

Dacă i vezi pe a lui Mititelu…. Îi întinzi 5 lei, dacă nu cumva e cu mâna în buzunarul tău deja….de sub fustele alea înflorate…

Vezi toate comentariile (5)
Comentează