GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății: „Se amână cel de-al patrulea val de relaxare” » Problema este nerespectarea normelor

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății: „Se amână cel de-al patrulea val de relaxare”
Nelu Tătaru, ministrul Sănătății: „Se amână cel de-al patrulea val de relaxare”

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 18:40 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 18:45

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat că cea de-a patra etapă de relaxare va fi amânată din cauza creșterii alarmante a cazurilor Covid-19 din cauza nerespectării restricțiilor.

„Am văzut în anumite zone de creștere a transmitere comunitară a virusului, iar cum vom avea o săptămână de foc în care vom vedea ce a generat acest weekend de nerespectare a normelor, în special pe Litoral.

În perioadă următoare, dacă avem o săptămână în care scade numărul celor infectați, atunci vom aplica cel de-al patrulea val de relaxări. De la 15 mai s-au deschis parcuri, activități sportive. Rămâne ca fiecare dintre noi să gestionăm relaxarea. Cred că orice agent economic are și el responsabilități.

Recomandările specialiștilor din Grupul Tehnico-Științific sunt de a amâna noile măsuri de relaxare pe care le aveam pentru 1 iulie”, a spus azi Nelu Tătaru, la Digi24. 

Citește știrea completă pe libertatea.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
jackryan
jackryan  •  29 Iunie 2020, 20:10

Nea Tataru ne puteti explica si de ce bancile a umblat la dobanda din cauza covidului ??????????? S-au infectat si banii ?? Sau nu tin distantarea sociala intre ei ???? BAH COVIDUL SE AFLA PE PIATA IN LEGUME SI FRUCTE SAU CARNE !!! BAH NE OTRAVITI CU LEGUMILE VOASTRE , BAGATI CANCERUL IN POPULATIE !!!

jackryan
jackryan  •  29 Iunie 2020, 20:04

Vai de voi cu covidul vostru ....unde este bah covidul ?????? De 4 luni nu stiu pe nimeni bolnav de covid ...am auzit ca aceasta boala ii ia pe astia prosti ...le ataca creierul

929350343776163
Alexander Anthony  •  29 Iunie 2020, 20:00

*** ne-a dat un adevărat exemplu cum se tine un chef in pandemie,nelutu tătaru vinde măști la greu,sica mandolina a uitat ca a promis măști gratis oamenilor nevoiași iar werner von sparanghel face din greu naveta săptămânal cu sute de oameni după el,sunt curios ce scrie in declarația pe proprie răspundere când merge la sibiu..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close