GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Cu ce probleme s-a confruntat Crina Abrudan, soția fostului fotbalist Gabi Popescu, după ce s-a întors de la Survivor. „E dificil”

Crina Abrudan. Foto: Instagram +49   FOTO
Crina Abrudan. Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 04 aprilie 2023 12:53 / Actualizat marti, 04 aprilie 2023 17:51

La scurt timp după ce a revenit de la filmările pentru reality show-ul Survivor, Crina Abrudan a trecut pragul clinicii medicului estetician pentru a repara daunele estetice cauzate de condițiile vitrege din jungla Dominicană. 

Vedeta, în vârstă de 45 de ani, a apelat la specialist pentru a șterge ridurile pricinuite de deshidratare, soarele puternic de la tropice și stresul competiției.

Crina Abrudan. Foto: Instagram @crinaabrudan
+45 FOTO

Cu ce probleme s-a confruntat Crina Abrudan după ce s-a întors de la Survivor

„Survivor a fost o experiență care mi-a plăcut foarte mult, însă condițiile în care am stat nu au fost deloc ușoare. E dificil să stai atât timp fără o sursă constantă de hrană, așa cum erai obișnuit acasă, să dormi sub cerul liber fără să te odihnești cum se cuvine și să fii mereu sub presiune. Toate lucrurile astea cumulate se resimt și se văd.

După ce am revenit acasă, am avut nevoie de o perioadă în care să mă odihnesc, să îmi revin. Cu toate astea, am observat că chipul meu continua să arate obosit și îmi apăruseră riduri de care nu eram deloc mulțumită. Am făcut mici injecții cu botox pentru a-mi corecta ridurile și un tratament personalizat de tip mezoterapie cu un cocktail de substanțe hidratante. Aveam nevoie de așa ceva și sunt foarte mulțumită că acum am un look proaspăt și odihnit”, declară Crina Abrudan.

Crina Abrudan a participat la Survivor 2023, unde a făcut parte din echipa Faimoșilor. Vedeta a părăsit competiția după patru săptămâni petrecute în jungla din Republica Dominicană. Așa cum era de așteptat, condițiile dificile în care a trăit acolo au lăsat urme asupra chipului ei.

Crina Abrudan. Foto: Instagram @crinaabrudan
+45 FOTO

Crina Abrudan: „El poate să întruchipeze 5 personaje într-o zi”

La scurt timp după eliminarea din competiție, Crina recunoscut că show-ul nu e unul ușor, atât în ceea ce privește condițiile, cât și relaționarea cu colegii de echipă. Ea a vorbit și despre DOC, colegul ei care a fost în centrul multor scandaluri.

„Eu am spus și pe testimoniale. Mie DOC mi se pare un actor extraordinar de bun. El poate să întruchipeze 5 personaje într-o zi, dacă vrea el. Acum poate să fie isteric și nebun, acum poate să fie un om frumos și cuminte, peste 10 minute să te certe și peste 30 de minute să te pupe, iar tu să nu înțelegi care e, de fapt, DOC.

El intră și iese foarte ușor dintr-un rol, iar ceea ce a înnebunit pe toată lumea a fost că nu mai înțelegea nimeni cine este DOC. Lumea din camp a început să îl judece pentru că nu este asumat și joacă un rol la Survivor. Nu putem să-l judecăm nici pe el, nici pe Ionuț, nici pe nimeni că au ales să joace un rol”, a spus ea.

Citește și:

Fiica lui Gică Popescu, viață de vis în străinătate! Cu ce se ocupă Maria la 21 de ani și unde locuiește

Adelina, soția lui Cristi Chivu, într-o formă de invidiat la 41 de ani! Cât de bine arată

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
dandana
dandana  •  05 Aprilie 2023, 09:25

Da nici eu nu vad de ce este știrea asta. O fi iubita bătrână a lui Gabi Popescu, dar ce legătură are cu știrea? Cine este și de ce ne pasa ca își distruge fața. Auzi a distrus soarele. ***, du-te la țară și dă-i cu sapa câteva zile la rând să vezi cum este, și atunci vorbește de ce se întâmplă cu fața ta. Aceste femei care se tuneaza ar trebui interzise sa mai spună ceva, sa fie văzute la tv. Bai dar chiar am uitat sa placem realitatea și naturalitețea omenească? Pe bune aici am ajuns sa ne băgăm toate *** în noi! Și ne mirăm ca de ce apar atâția viruși, va întrebați ce pot creea acele lichide în corpul omenesc stand acolo? Deja mi se pare scârbos și la atingere și la privit sa vezi așa ceva. Fi tu și lasă dracu perfecțiunea ca nu există. Cu cât ești mai perfect, cu atât vrei sa fi mai perfect. Ajungem la a ne înlocui părți ale corpului cu cele de roboți. Acolo vrea lunea asta sa ajungă, și sigur nu se va mai strica pielea sa facă riduri când vor avea pielea de plastic sau cauciuc

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  04 Aprilie 2023, 15:22

Cica era odata un elev care invatase "Capra cu trei iezi" si la examen i-a picat "Luceafarul". Si a scris: "Luceafarul a fost scris de Mihai Eminescu, care a fost bun prieten cu Ion Creanga, care a scris Capra cu trei iezi. In Capra cu trei iezi este vorba... etc." Cam asta este si legatura dintre botoxul Abrudancii si sport.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează