GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  AFACERI

Rafael Nadal și-a deschis un restaurant de lux la Madrid » Cristiano Ronaldo și Pau Gasol sunt și ei printre investitori

Rafael Nadal // Foto: Imago
Rafael Nadal // Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2022 12:48 / Actualizat vineri, 11 martie 2022 13:49

Rafael Nadal (35 de ani, 4 ATP) și-a extins lanțul de restaurante Toto, un local de lux cu specific italian, deschis la Madrid în asociere cu nume importante precum Cristiano Ronaldo, Pau Gasol, Rudy Fernandez și Enrique Iglesias.

Ibericul se bucură de succes și în afara terenului de tenis. Grupul Tatel, fondat de Nadal alături de doi parteneri, Manuel Campos Guallar și Abel Matutes Prats, a anunțat săptămâna aceasta deschiderea Toto, un restaurant de lux cu specific italian, situat în inima capitalei Spaniei. Cristiano Ronaldo, Pau Gasol, Rudy Fernandez și Enrique Iglesias sunt investitorii de renume pe care Nadal a reușit să-i atragă în proiect.

Reacția lui Mircea Lucescu, după ce ucrainenii au scris că are 5 milioane blocați în băncile lor: „E inventat”
UCRAINA
Reacția lui Mircea Lucescu, după ce ucrainenii au scris că are 5 milioane blocați în băncile lor: „E inventat”

Rafael Nadal a deschis un restaurant de lux la Madrid. Cristiano Ronaldo și Pau Gasol printre investitori

Noul restaurant are ca sursă de inspirație Italia anilor '50-'60 și este situat în zona Paseo de la Castellana din Madrid, chiar lângă Tatel, celălalt restaurant pe care grupul lui Nadal l-a deschis în 2014.

Pe lângă cele două restaurante din Madrid, grupul Tatel mai deține un restaurant în Ibiza, deschis în 2017, iar anul trecut, lanțul lor de restaurante a ajuns și peste ocean, mai exact în Beverly Hills.

Mai mult, la începutul acestui an, la Academia Rafael Nadal din Manacor, orașul natal al lui Rafa, a fost deschis restaurantul „Roland Garros”.

Ibericul a decis să dedice restaurantul turneului parizian, pentru care a devenit un simbol cu cele 13 titluri cucerite. Un local sofisticat, cu o capacitate de 60 de persoane, ilustrează imagini ale unora dintre marii protagoniști ai Roland Garros, precum Nadal însuși, Steffi Graff, Chris Evert și Björn Borg.

Citește și alte știri din tenis:

Rafael Nadal crede că Alexander Zverev a scăpat ușor după ieșirea de la Acapulco: „Mi-ar plăcea să văd sancțiuni mai dure pentru acest gen de comportament”

Ruse și Begu, eliminate în turul 1 la Indian Wells

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează