GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Romina Gingașu, soția bossului Ferrari, „mogul” în imobiliare? A investit milioane de euro în Floreasca și în București Nord

Romina Gingașu, soția bossului Ferrari. Foto: Instagram +49   FOTO
Romina Gingașu, soția bossului Ferrari. Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 13 iulie 2023 10:06 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 10:40

Romina Gingașu (34 de ani) e soția lui Piero Ferrari (78 de ani), fiul nelegitim al lui Enzo Ferrari și moștenitorul a 10% din companie. Românca a trecut de la jobul pe care îl avea în cadrul unei companii de avioane private de lux la investitor imobiliar. 

Până în anul 2019, Romina Gingașu a lucrat la Bombardier, o companie care vindea avioane private de lux. Românca l-a cunoscut pe Piero Ferrari chiar la muncă, când a încercat să îi vândă un avion. În ultimii ani, ea și-a schimbat domeniul de activitate. 

Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari. Foto: Instagram
+45 FOTO

Romina Gingașu a investit milioane de euro în imobiliare

Încă din anul 2016, când l-a cunoscut pe bossul de la Ferrari, a început să investească în imobiliare.  Aproximativ 10 milioane de euro a alocat pentru proiecte rezidențiale, după cum scrie Forbes. Unele dintre proprietăți sunt chiar în România, în zona Floreasca și zona de nord a Bucureștiului. Cea mai recentă achiziție făcută de România Gingașu e în valoare de două milioane de euro, în zona Herăstrău, unde a cumpărat ultimele două etaje ale unui imobil de lux. 

„Pentru mine, Sapphire Herăstrău este de departe cea mai practică clădire, în care există terasă pentru fiecare cameră de oaspeți și laundry room (n.r.- spălătorie) de 15 mp, separat, lângă zona de lift”, a spus ea. 

Ce proprietăți are în România Romina Gingașu

Romina Gingașu e implicată și într-un alt proiect rezidențial din zona Pipera. Dezvoltatorul construiește un cartier de vile. „Mă raportez la randamentul pe termen lung și întotdeauna achiziționez din faza de proiect. Nu închiriez proprietățile, deoarece toate au o particularitate pe care doresc să o păstrez sau să o dezvolt”, a mai explicat Romina Gingașu.

Deși poate investi oriunde în lume, ea a ținut neapărat să aibă proprietăți în țara ei natală. „A fost încă de la început prima alegere, fiind cetățean român, consider că am o datorie morală față de țara mea, de aceea achiziționez proprietăți în nume propriu. Nu urmăresc să intru în piață ca dezvoltator”.

Totodată, ea a investit și într-un alt cartier rezidențial în zona de Nord, încă din 2016, dar și într-un cartier de vile din Voluntari. „Negociez intens prețurile și achiziționez în momente strategice ale pieții. Același lucru l-am făcut în 2016, apoi în timpul pandemiei de COVID și o voi face în continuare, în funcție de mișcările pieței”, a mai declarat soția lui Piero Ferrari.

Romina Gingașu, românca în vârstă de 34 de ani, foto: Imago
Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari. Foto: Instagram
+45 FOTO

Ce proprietăți are în străinătate soția lui Piero Ferrari

Romina Gingașu deține 45% din Palazzo Marsigli, în Italia. O clădire istorică situată în centrul orașului Bologna. Soția lui Piero Ferrari e și proprietara a două apartamente la Monte Carlo.

Romina Gingașu, soția bossului Ferrari, „mogul” în imobiliare? A investit milioane de euro în Floreasca și în București Nord
Palazzo Marsigli (Bologna). Foto: tourer.it

Romina Gingașu (34 de ani) e româncă originară din București. Aceasta a avut o relație acum câțiva ani cu Silvius Prigoană, fiul cel mic al lui Silviu Prigoană din primul mariaj. E căsătorită din anul 2021 cu Piero Ferrari, care are 78 de ani.

Citește și:

După Neversea, celebra jurnalistă din Moldova s-a acreditat la Farul - Sheriff

Reacția Alexandrei Stan după ce a fost surprinsă alături de George Pușcaș în Grecia

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (9)
paolo16
paolo16  •  13 Iulie 2023, 13:35

Huo!

enigmaticul
enigmaticul  •  13 Iulie 2023, 13:03

Iar scrieți prostii, care nu au nicio legătură cu sportul!! Apropo, a investit ea, milioanele astea?? ***..iar banii sunt de la bunicul, i-a dat să facă și ea ”afaceri”, să-i dea bine la CV. Pentru asta și-a distrus tinerețea, această persoană.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Shogun01
Shogun01  •  13 Iulie 2023, 12:42
Postat de VanBasten pe 13 Iulie 2023, 11:34

Schimb garsoniera in zona Titan, aproape de metrou, gresie, faianta, parchet laminat plus diferenta cu penthouse in Sapphire Herăstrău.

plus 10k

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close