GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO După 22 de ani, ex-handbalista Roxana Ciuhulescu susține: „Am fost păcălită când am pozat în Playboy”

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 09:00 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 19:33

Roxana Cihulescu (45 de ani) a vorbit despre decizia luată în 2001 de a fi protagonista unui pictorial în Playboy, celebra revistă pentru adulți.

Fostă handbalistă, prezentatoare a emisiunii ProMotor și ex-consilieră a lui Eduard Novak, în Ministerul Tineretului și Sportului, Roxana Ciuhulescu a apărut în Playboy în 2001. Iar acum, într-un interviu pentru „Extra Matinalul lui Ciuclaru” de la Digi FM, a vorbit despre acea decizie.

Roxana Ciuhulescu, despre apariția în Playboy: „Am fost păcălită”

+17 FOTO

„Mi-am luat un apartament în drumul Taberei din banii aceia. Coperta era foarte bine plătită. Vorbim de zeci de mii de dolari, la vremea aceea.

„Am fost, şi pot să admit, păcălită, pentru că eu am văzut negativul care era total diferit faţă de ce a ieşit în revistă. Nu erau atât de explicite fotografiile.

Şi acolo m-am supărat foarte tare. Dar era tardiv şi mă luptam cu morile de vânt. Era şi la începutul carierei mele, în 2001 am pozat. Erau aşa explicite că mi s-a părut că s-a dus în latura de Hustler nu de Playboy. Au fost mult prea vulgare pozele, din punctul meu de vedere. Dacă aş putea să dau timpul înapoi, nu aş mai poza”, a spus Roxana Ciuhulescu, potrivit paginademedia.ro.

Roxana Ciuhulescu, despre cum a fost hărțuită de un fost mare fotbalist: „Acum e antrenor. L-am înregistrat și i-am spus că dacă nu se oprește public tot”

În februarie 2022, la GSP LIVE, Roxana a dezvăluit că a fost hărțuită de un nume important din fotbalul românesc, căruia nu a vrut să-i dezvăluie identitatea.

- Te sunau fotbaliștii? 
- Da, s-a întâmplat câtă vreme am făcut ProMotor. Au fost totuși 13 ani. De-a lungul timpului, am filmat cu fotbaliști, cu antrenori, cu finanțatori. Trebuie să recunosc că am fost curtată de oameni din fotbal. A fost un antrenor, căruia nu o să-i dezvălui numele. A fost extrem de insistent și de obraznic. La un moment, l-am și înregistrat și l-am amenințat că fac totul public pe ProTV. S-a făcut liniște din acel moment.

- Înțeleg că era deja hărțuire…
 - Da. Mă suna și ziua, mă suna și noaptea. Era într-o perioadă în care eu eram singură. A profitat de acest lucru, s-a gândit: „Lasă, e o păpușă blondă, o păcălesc eu cu statutul meu!”. E un mare antrenor, fost mare jucător. Culmea, una dintre prietenele mele era iubita lui. Asta a fost situația cea mai jenantă. Venise cu obrăznicie și știi cum e… Dacă femeia acceptă, merge. Nu am acceptat. În momentul în care l-am înregistrat și i-am pus înregistrarea, s-a potolit.

+17 FOTO

Citește și: 

Andreea Raicu, fosta iubită a lui Cristi Chivu, s-a pozat nemachiată la 46 de ani: „Ce ai făcut de ai îmbătrânit aṣa de tare?”
MONDEN
Andreea Raicu, fosta iubită a lui Cristi Chivu, s-a pozat nemachiată la 46 de ani: „Ce ai făcut de ai îmbătrânit aṣa de tare?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
unfake
unfake  •  14 Noiembrie 2023, 17:27

Alba ca zapada, ce mai !...

m3lku
m3lku  •  14 Noiembrie 2023, 15:32

mutu sau contra

roman.daco
roman.daco  •  14 Noiembrie 2023, 14:54

Pe Mutu nu l-ar fi refuzat. Mai degrabă Piți se potrivește cu profilul respectiv.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează