GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Sora sexy a lui Alexandru Mitriță! Cu ce se ocupă în Dubai, acolo unde călătorește frecvent

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 17:19 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 18:14

Andreea Mitriță este sora lui Alexandru Mitriță (28 de ani), care joacă acum la CSU Craiova. Aceasta nu e pasionată de sport la fel ca fratele ei, ea și-a întemeiat o carieră într-un complet domeniul diferit.

La puține dintre meciurile jucate de Alexandru Mitriță, Andreea și-a făcut apariția în tribune. Cu siguranța ea se făcea remarcată cu formele ei, cu ținutele elegante pe care le afișează, mai ales pe Instagram și Facebook, unde are aproximativ 10.000 de urmăritori.

+25 FOTO

Andreea Mitriță lucrează în imobiliare

Andreea Mitriță a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea din Craiova, iar de mai mulți ani de zile e director de vânzări la o agenție imobiliară din Dubai. Pe lângă această activitate pe care o desfășoară în orașul din Emiratele Arabe Unite, ea e și CEO la propria firmă.

Jobul pe care îl are o obligă să călătorească des în Dubai, acolo unde s-a pozat în cele mai luxoase hoteluri, restaurante. Și în România își desfășoară activitatea, a susținut multe evenimente la diverse hoteluri din București pentru a promova agenția la care lucrează.

Cine este femeia care a fost surprinsă în compania lui Bănel Nicoliță în club » Fostul fotbalist are o relație de 3 ani: „Eu îmi asum orice”
METROSPORT
Cine este femeia care a fost surprinsă în compania lui Bănel Nicoliță în club » Fostul fotbalist are o relație de 3 ani: „Eu îmi asum orice”

Totodată, Andreea Mitriță a fost și premiată în cadrul unui eveniment de imobiliare, agenția la care lucrează a fost desemnată cea mai performantă în vânzări în anul 2022. „Echipa câștigătoare”, a transmis la momentul respectiv, pe Facebook, sora lui Alexandru Mitriță.

Viața amoroasă a Andreei Mitriță

Până acum, sora lui Alexandru Mitriță nu s-a afișat public cu niciun iubit. Deși călătorește des, participă la evenimente, ea nu a postat pe Instagram sau pe Facebook poze cu vreun iubit. Nici în cluburi nu a fost remarcată de paparazzi, pare că viața amoroasă o trăiește departe de ochii curioșilor.

+25 FOTO

Citește și alte știri mondene: 

Antrenorul unei nou promovate, cea mai elegantă apariție a Superligii » Topul ținutelor purtate de tehnicieni în etapa #1

Anamaria Prodan a pozat goală la 50 de ani: „Mi-am planificat de când mă știu fiecare pas”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
vraca56
vraca56  •  20 Iulie 2023, 12:48

o sa ramine in git aceste romance si romani care nu fac nimic. rulează banii altora isi umfla buzele și sunt ceo la o firma cu un singur lucrător. șmecherii vor avere sa fie cineva... nu contează tarifa din creier. și oamenii de oameni bunii romani au plecat și vor pleca. ramineti cu astea cu maneliștii și nu va mai mirați dece suntem în halul asta. totul a fost distrus cu buna știință. mi-e Rușine de newrusinea voastră care ani distrus România. o fi auzit botoxata de azilele de bătrîni? iad oare în fund

mauru007
mauru007  •  20 Iulie 2023, 07:53

Ai vazut una,. le-ai vazut pe toate. Cred ca merg toate la tunat la acelasi medic care e lipsit de imaginatie.

jaracaioX
jaracaioX  •  19 Iulie 2023, 18:47

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează