GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Petrecere în bikini! Vedetele Spaniei de la Mondialul de fotbal feminin se distrează pe iaht, în Ibiza, după victoria împotriva Angliei

Vedetele Spaniei de la Cupa Mondială de fotbal feminin se distrează pe iaht. Foto: Hepta +18   FOTO
Vedetele Spaniei de la Cupa Mondială de fotbal feminin se distrează pe iaht. Foto: Hepta

Articol de - Publicat joi, 24 august 2023 15:57 / Actualizat joi, 24 august 2023 16:56

Spania a învins Anglia la Campionatul Mondial de fotbal feminin cu scorul de 1-0, iar acum jucătoarele se bucură pe deplin de victorie, relaxându-se pe un iaht, pe celebra insulă Ibiza. 

Jucătoarele de fotbal s-au distrat ca niciodată, lăsând deoparte scandalul legat de faptul că președintele Federației Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, a sărutat-o pe buze pe Jennifer Hermoso, în timp ce sportiva își primea medalia. 

+14 FOTO

Vedetele Spaniei de la Campionatul Mondial de fotbal feminin se distrează pe iaht, în Ibiza

În imaginile surprinse de fotografi, Jenni Hermoso apare adesea în prim plan. Jucătoarea născută la Madrid, care joacă la Pachuca, a făcut o baie în mare, iar apoi s-a alăturat prietenelor și colegelor ei  care s-au aflat într-o barcă și vâsleau. 

Între timp, Olga Carmona, jucătoarea care a avut un meci perfect duminică, a impresionat în costumul ei de baie cu bikini alb.

Olga Carmona e cea care a avut, probabil, o săptămână mai emoționantă decât oricare dintre coechipierele sale. După ce a marcat unicul gol împotriva jucătoarelor Angliei, fundașul stânga de la Real Madrid a aflat câteva ore mai târziu de moartea tatălui său. Cu toate acestea, toate vedetele Spaniei au afișat zâmbete de învingătoare, părând a fi o echipă și dincolo de stadionul de fotbal. 

+14 FOTO

VIDEO. Luis Rubiales, președintele Federației de Fotbal Spaniole, a sărutat-o pe Jennifer Hermoso

Spania a câștigat finala Mondialului cu Anglia, scor 1-0, însă un moment de la ceremonia de celebrare a atras atenția, atunci când Jennifer Hermoso (33 de ani), atacantul naționalei, a trecut prin dreptul lui Rubiales după ce și-a primit medalia.

Președintele Federației Spaniole de Fotbal a îmbrățișat-o lung, a pupat-o de mai multe ori pe obraz, apoi a sărutat-o pe gură. Într-un mesaj postat din vestiar după câștigarea finalei, Hermoso a comentat gestul lui Rubiales: „Sincer, nu mi-a plăcut”. Rubiales a fost extrem de apropiat de echipa națională feminină la turneul final și a participat la fiecare antrenament.

Citește și:

Cea mai sexy atletă a lumii îl provoacă pe Haaland, după ce a mai făcut o „victimă” în rândul fotbaliștilor

Mădălina Ghenea, mișcări senzuale în costum de baie, într-un avion privat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
unurtr
unurtr  •  24 August 2023, 18:33

Și care e problema? Au câștigat, acum se pot distra. Problema e la alții, care doar se distrează, dar nu mai câștigă de ani buni nimic.

Radio_Pyunik_Erevan
Radio_Pyunik_Erevan  •  24 August 2023, 18:17

unde-s bikini e si Rubiales, cel tarziu maine apar pozele

TheWizardOfOz
TheWizardOfOz  •  24 August 2023, 18:04

Să nu exagerăm... Cam toate fetele campioane mondiale (cu vreo 2-3 excepții) păreau bărbați.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează