GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  BOX

GALERIE FOTO Cea mai controversată jucătoare de box! Are corpul acoperit de tatuaje și pozează des în lenjerie intimă

Taylor Starling. Foto: Instagram +22   FOTO
Taylor Starling. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 12 septembrie 2023 17:00 / Actualizat marti, 12 septembrie 2023 17:00

Taylor Starling, în vârstă de 27 de ani, e cunoscută în ringul de box sub numele de „Killa Bee”. Tânăra e luptătoare profesionistă de box și, în timpul liber, vedetă pe rețelele de socializare, unde pozează des în lenjerie intimă. 

Taylor Starling practică „bare-knuckle boxing”, adică boxul fără mânuși. De-a lungul carierei sale, ea a avut mai multe partide, una dintre cele mai dureroase fiind cea din 2021 cu Charisa Sigala, scrie thesun.com

GALERIE FOTO. Taylor Starling este cea mai controversată jucătoare de box

+18 FOTO

Starling a rămas cu multiple răni, dar și cu o lovitură îngrozitoare sub ochiul drept după meci. „A fost foarte greu, dar a fost distractiv și chiar mi-a plăcut. A fost cu siguranță un meci diferit, dar m-am distrat de minune. Lucrul care m-a surprins cel mai mult a fost că loviturile mici dor foarte rău. Există lovituri mari care nu dor la fel de rău. Un deget mic cu siguranță doare mult mai mult decât crezi.

(n.r. despre Charisa Sigala, adversara sa) A avut multă inimă. Cu siguranță am crezut că nu vom avea parte de cinci runde complete. Dar mă bucur că am făcut-o pentru că îmi place să ofer cu adevărat un spectacol pentru oameni”, povestea sportiva, care, în afara ringului de box e și mamă. 

Taylor Starling are corpul acoperit de tatuaje și pozează des în lenjerie intimă

Pentru a-și întreține familia, Taylor Starling e și vedetă pe o platformă pentru adulți, acolo unde vinde poze și clipuri sexy. A fost criticată pentru această activitate, însă ei nu i-a păsat și le-a răspuns răutăcioșilor: „Le spun mereu oamenilor, dacă nu îmi plătiți facturile și nu puneți mâncare în gura copiilor mei, părerea voastră nu înseamnă nimic pentru mine”.

Și pe Instagram Taylor Starling e foarte activă, postează des imagini cu ea din ringul de box, dar și fotografii sexy, în lenjerie intimă. Pe Instagram are peste 130.000 de persoane care îi urmăresc zilnic activitatea. 

+18 FOTO

Citește și:

Voleibalista cu cont pe OnlyFans se laudă pe Instagram: „Am devenit numărul 1”

Fostul atacant din La Liga, capul unei rețele de trafic de droguri: „În fotbal câștigam un milion pe an. Aici făceam milionul în două luni"

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează