GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  LANSARE

VIDEO+FOTO Piesa de teatru „Sistemul Perfect” cu Kira Hagi a avut premiera la Teatru Național din București! Hagi a urcat pe scenă, aplaudat de sute de oameni

Articol de - Publicat marti, 07 noiembrie 2023 19:14 / Actualizat marti, 07 noiembrie 2023 19:40

Într-o sală plină a Teatrului Național din București și sub privirile lui Gheorghe Hagi, Kira, fata „Regelui”, a debutat într-o nouă piesă de teatru: „Sistemul Perfect”. 

O adaptare teatrală după piesa Sistemul Ribadier, o savuroasă comedie în trei acte de Georges Feydeau și Maurice Hennequin, interpretată pentru prima dată în noiembrie 1892.

Piesa are o distribuție de excepție, în rolurile principale fiind Monica Davidescu și Aurelian Temișan, care fac un cuplu fabulos atât pe scena, cât și în viață reală.

Lor li se alătură Silviu Biriș, Ovidiu Cuncea, Cosmin Vîjeu și Kira Hagi. Kira are 27 de ani și până acum a jucat în numeroase piese de teatru, dar și seriale. La premiera ce-a avut loc la Teatrul Național în sală s-au aflat și părinții acesteia, Gică și Marilena Hagi.

+2 FOTO

Toma Enache este regizorul piesei, acesta fiind unul dintre cei mai apreciați din țara noastră. Și nu este prima colaborare dintre Toma și Kira, cei doi au lucrat și la „Între chin și amin”, filmul cu întâmplări reale din Fenomenul Piteşti.

Juan Bauza se iubește cu una dintre cele mai sexy jurnaliste din România » A lăsat Bucureștiul și s-a mutat pentru el la Craiova
MONDEN
Juan Bauza se iubește cu una dintre cele mai sexy jurnaliste din România » A lăsat Bucureștiul și s-a mutat pentru el la Craiova

Piesa „Sistemul Perfect” a fost pusă în scenă pentru prima dată la Berlin în 1892. O adaptare în engleză, „His Little Dodge”, a fost prezentată la Londra, în 1896, rulând 81 de reprezentații. Aceeași versiune a fost dată la New York în anul următor de compania lui Edward E. Rice.

Conform tnb.ro, o adaptare cu numele „Sistemul lui Monsieur Rebadier” a fost oferită publicului în SUA, în 1979, cu Roderick Cook în rolul lui Ribadier. Iar în 2019, „Where There's a Will”, a fost prezentată într-un turneu britanic având semnată regia de marele regizor britanic Sir Peter Reginald Frederick Hall.

Următorul spectacol va fi la Brașov pe 28 noiembrie.

Citește și:

Viața unui ivorian în Liga 1: „«Vezi că în România e așa și-așa acolo!», mi s-a zis. De ce nu promovați ce e bun în țara voastră?”
OȚELUL
Viața unui ivorian în Liga 1: „«Vezi că în România e așa și-așa acolo!», mi s-a zis. De ce nu promovați ce e bun în țara voastră?”
Mititelu Jr., protagonistul unui scandal monstruos » Flegme, înjurături și amenințări șocante: „Nu ieși viu din Craiova!” + Reacția juniorului
FCU CRAIOVA
Mititelu Jr., protagonistul unui scandal monstruos » Flegme, înjurături și amenințări șocante: „Nu ieși viu din Craiova!” + Reacția juniorului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Mondo
Mondo  •  07 Noiembrie 2023, 20:21

Ne-am saturat de regele ruginit si familia lui. ASta parca era ziar de sport nu programul de la teatru. Ianis nu este fotbalist talentat, iar Kira nu are nici atit talent la pictura sau la teatru. Hagi asteapta bani de la corporatii ca sa-si intretina copiii, ca generatii intregi de juniori a nenorocit.

dobrin
dobrin  •  07 Noiembrie 2023, 20:07
Postat de godot pe 07 Noiembrie 2023, 19:45

Înțeleg să o puneți reflectoarele pe Kira, dar e cam mult să o faceți și cu regizorul, care este unul de mâna (cel mult) a doua, în niciun caz „unul dintre cei mai apreciați din țara noastra”. Iar distribuția este una normală, în niciun caz „una de excepție”. Mai merge lumea la teatru, nu suntem toți fanii lui Becali, așa că încetați cu exagerările astea.

Scunda ***i cu vocea aia pitigaiata... ma umfla rasul. Are Kira talent la actorie tot cat are si Ianis la fotbal :))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nicohak55
nicohak55  •  07 Noiembrie 2023, 19:53

Vine Black Friday și nu vreau să fiu răutăcios , așa că nu mai spun nimic.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close