GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DECLARAȚII

VIDEO Dan Puric, serie de declarații deplasate: „Au țâțele cât masa, unii beau energizante, cât să îi mai țină cordul? E o prostie cu 30 de minute de mișcare”

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 aprilie 2020 20:01

Actorul Dan Puric a făcut o serie de afirmații controversate în emisiunea GSP „Prietenii lui Ovidiu”.

Ieri, Dan Puric a fost chestionat în legătură cu protocolul dintre MAI și BOR pentru noaptea de Înviere. Actorul a răspuns cu o comparație deplasată: „Cum a fost la Colectiv. Haimanalele alea abia se pregăteau cu «Jos Biserica, Jos Patriarhul!». Nu este însă primul moment în care Dan Puric scandalizează opinia publică. Invitat în emisiunea moderată de Ovidiu Ioanițoaia, actorul a criticat clasa politică, în frunte cu președintele Klaus Iohannis, și a jignit cetățenii români, despre care a spus că nu știu să facă sport.

Dan Puric: „Aleargă ca rațele”

„Mă uit la oamenii care intră în parc dimineața. Am văzut doi grași, doi burtoși la vreo 50 de ani. Beau două doze de energizante, fumau și după se apucau să alerge! Vă dați seama cordul? Apoi, majoritatea aleargă, dar își rup meniscul și coloana. Aleargă ca rațele. Am văzut antrenori cu tipe grase, cu țâțele cât masa. Le rupea cordul. În România e ignoranță mare!

Fetele ies de la fitness și-și bagă d-alea în ureche, căști. E atât de tare că pleacă și ciorile din copac. Nu-și ascultă cordul, respirația. Și aleargă numai pe ciment... Mai vin și cardiacii ăia de câte 120 de kile care aleargă pe ciment și mor pe lângă tufiș. În România e o ignoranță atât de mare!”, a spus Dan Puric în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

Dan Puric: „E o prostie să te miști 30 de minute”

„Am fost în China și toată lumea se mișca în parc. La noi se aleargă aiurea și se face mișcare brută. Necoordonată! Organizației Mondiale a Sănătății i-au trebuit vreo 1980 de ani să vadă tai chi ca pe o terapie. Eu mai țin conferințe pe la medici și îmi aduc aminte de ce spunea tata, că mișcarea e medicament. Trebuie făcută tot timpul vieții. Asta cu 30 de minute pe zi e o prostie și să bei 2 litri de apă în măsura în care te miști ca atare”, a opinat actorul.

„Suntem un popor unde se cultivă ignoranța. E crimă națională! Am înțeles și la nivel de președinte... Știe băiatul ăsta ce face? Știe consecințele? Când băiatul mic, gras, stă și mănâncă doar la McDonald's și bea numai Coca-Cola? E deja endocrin deplasat. Eu m-am uitat în America, unde-i un lanț trofic necontrolat”
- Dan Puric

Citește știri de actualitate despre coronavirus:

Aproximativ 100.000 de oameni au sfidat restricțiile autorităților » Imagini de neconceput

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a estimat câte zile mai sunt până la vârful pandemiei de COVID-19 în România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
104652611180248
Gluguță Măciucă  •  20 Aprilie 2020, 15:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1391972634181505
Adrian Popescu  •  20 Aprilie 2020, 14:08

@rapidist esti rau pe forum dar daca te striga Bocciu mergi de-a busilea

rapidist57
rapidist57  •  20 Aprilie 2020, 09:58
Postat de mariuss72 pe 20 Aprilie 2020, 00:44

Orice spune acest *** e egal cu zero...un nimic, un nenorocit rusofil si indoctrinat.

Mai bine sa-i pupi in DOS pe nemti pe de pomana, nu? Actioneza "patriotule".

Vezi toate comentariile (23)
Comentează