GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

VIDEO Haos în metroul din Londra, după ce Boris Johnson a permis revenirea oamenilor la muncă

Foto: metro.co.uk
Foto: metro.co.uk

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2020 20:09

Premierul britanic Boris Johnson a permis începând de astăzi revenirea muncitorilor la lucru, iar metrourile au fost luate cu asalt de englezi, conform presei britanice.

În media britanică au apărut mai multe filmulețe și imagini care arată aglomerația de la metrou, chiar de la primele ore în care muncitorii au avut dreptul să se întoarca la locurile lor de muncă.

Premierul britanic încurajase revenirea muncitorilor la joburile lor în cazul în care sarcinile nu pot fi realizată de acasă. Anunțul său a fost valabil, în special, pentru cei din industria construcțiilor și a producțiilor.

Anglia e pe locul 3 în lume la numărul de cazuri de Covid-19, având 223.600 de persoane declarate infectate, din care 32.065 au decedat. În ultimele 24 de ore au fost declarate 3.877 de noi cazuri.

Citește și alte știri despre Coronavirus:

Ministrul Nelu Tătaru a lămurit lucrurile » Care sunt motivele pentru care putem părăsi localitatea de pe 15 mai și cu ce e înlocuită declarația

Belgia implementează relaxarea restricțiilor prin „bulele corona”: ce sunt acestea și ce țări le-au mai implementat

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (3)
paiazze
paiazze  •  12 Mai 2020, 11:34
Postat de Christian Ciuca pe 12 Mai 2020, 00:06

care-i shpilu cu chestia asta, io nu vad niciun haos, doar vreo treizeci de englezi care intra in liniste in doua secunde in metrou.

Nu stii ca totul e haos, exploziv, "vestea care va afecta toti romanii", etc, etc? Cine e principalul vinovat pentru isteria generala care tine de doua luni? Presa si tot felul de agarici care se cred jurnalisti. Si nu ma refer doar la ai nostri.

maistorkokir
maistorkokir  •  12 Mai 2020, 01:15

englezii ca si brazilienii, au inteles ca lupta cu covid-19 e precum cel cu morile de vant

1177177172317584
Christian Ciuca  •  12 Mai 2020, 00:06

care-i shpilu cu chestia asta, io nu vad niciun haos, doar vreo treizeci de englezi care intra in liniste in doua secunde in metrou.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează