GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  TURCIA

FOTO Wanda Nara anunță despărțirea: „E foarte dureros! E mai bine să aflaţi de la mine”! Ce a replicat Mauro Icardi

Wanda Nara, Foto: Instagram +49   FOTO
Wanda Nara, Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2022 12:41 / Actualizat sambata, 24 septembrie 2022 13:55

Wanda Nara (35 de ani) și Mauro Icardi  au fost aproape de ruptură anul trecut, iar acum cei doi par a fi iar la un pas de despărțire.

Wanda Nara a anunțat despărțirea de Mauro Icardi, la doar câteva săptămâni de la transferul atacantului argentinian la Galatasaray.

+45 FOTO

Wanda Nara anunță despărțirea! Mauro Icardi susține contrariul

Într-o postare pe Instagram, Wanda i-a răspuns unui urmăritor care a întrebat-o de cât timp este căsătorită cu Icardi: „Am fost nouă ani”.

Argentinianca a continuat apoi cu o postare mai lungă, însă a refuzat să dezvăluie motivul despărțirii.

Este foarte dureros pentru mine să trăiesc acest moment. Însă, având în vedere expunerea mea și speculațiile care apar în mass-media, este mai bine să aflați de la mine. Nu mai am nimic de clarificat și nu am de gând să dau niciun fel de detaliu despre despărțire. Vă rog să înțelegeți, nu doar pentru mine, ci mai ales pentru copiii noștri”, a scris Wanda Nara la Instastory, citată de Marca.

În timp ce Icardi se acomodează la noul său club, Galatasaray, unde a ajuns sub formă de împrumut de la PSG, Wanda se află în țara natală unde a impresionat cu apariția sa ca jurat la emisiunea Masked Singer Argentina.

Din această cauză, Wanda și Mauro nu s-au mai putut vedea, iar acest lucru a dus la speculații conform cărora relația lor ar fi una tensionată.

+45 FOTO

Mauro Icardi neagă despărţirea de Wanda Nara: „Nu suntem separați”

Cu puțin timp înainte de mesajul Wandei, Icardi le-a arătat fanilor săi de pe Instagram un mesaj primit de la Wanda, în care scria: „Vreau să te îmbrățișez, dar ești departe”

Atacantul a continuat cu o nouă postare, în care a spus: „Noapte bună! Mă duc la somn cu un mesaj atât de frumos de la soția mea. Te iubesc! Nu pot să te îmbrățișez, dar mai sunt doar câteva zile până te întorci”.

De asemenea, Icardi a negat despărțirea atunci când a fost întrebat de un fan pe aceeași platformă de socializare, deși acest lucru s-a întâmplat înainte de marele anunț al Wandei.

„Am fost întrebat deja de o mie de ori, hai să lămurim de la început. Nu suntem separați! Ea termină acest angajament pe care și l-a luat în Argentina, iar în câteva zile o vom avea înapoi acasă. Atât eu, cât și copiii îi simțim foarte mult lipsa”, a scris atacantul lui Galatasaray.

Citește și:

Strategie reușită: a pozat sexy pe Instagram și e iubita unui fotbalist de Serie A

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Cornelwilde
Cornelwilde  •  24 Septembrie 2022, 18:49

Asta este mama lui Ana Marie Prodan.

VanBasten
VanBasten  •  24 Septembrie 2022, 16:05

Baieti, nu mai promovati fundul Wandei. Apucati-va serios de meseria de jurnalist sportiv.

VanBasten
VanBasten  •  24 Septembrie 2022, 13:48
Postat de fibra pe 24 Septembrie 2022, 12:53

Ne-o prezentati cu dos-spartirea spre noi.Ce sa intelegem?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează