GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

FOTO Soția unui celebru fotbalist, dezvăluiri picante despre prima lor noapte de amor: „Nu cred că am spus vreodată povestea asta”

Wanda Nara, soția lui Mauro Icardi, dezvăluiri picante despre prima lor noapte de amor. Foto: Instagram +49   FOTO
Wanda Nara, soția lui Mauro Icardi, dezvăluiri picante despre prima lor noapte de amor. Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 20 ianuarie 2024 11:50 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 18:35

Wanda Nara (37 de ani), soția lui Mauro Icardi (30), a făcut dezvăluiri picante despre prima noapte de amor cu fotbalistul de la Galatasaray.

Wanda Nara a ajuns din nou în ziare, însă nu pentru schimbarea de look pe care și-a făcut-o recent, ci pentru niște dezvăluiri neașteptate, povestite în timpul podcastului surorii sale, Zaira, despre prima ei noapte de amor cu Mauro Icardi.

Wanda Nara, soția lui Mauro Icardi, dezvăluiri picante despre prima lor noapte de amor

+45 FOTO

Pentru „Rumis”, câștigătoarea de la „Dancing with the Stars” 2023 a povestit începuturile relației cu fotbalistul de la Galatasaray, pe când era căsătorită încă cu Maxi Lopez. 

„Mauro și cu mine eram prieteni. Nu cred că am spus vreodată povestea asta. Mă certam cu Maxi Lopez, eram despărțiți, locuiam în aceeași casă, dar dormeam în camere diferite. În mijlocul crizei despre care nu știa nimeni, Mauro era prietenul meu și eu știam asta”, a povestit blondina. 

Ea a povestit apoi detalii inedite despre prima noapte petrecută cu Mauro Icardi în apartamentul lui: „Salteaua aceea poate că a fost folosită de 200 de femei, dar după mine era o ruină totală. Salteaua era distrusă. Îmi amintesc durerea pe care am simțit-o a doua zi, pentru că nu eram obișnuită să dau totul. Luam ibuprofen la fiecare patru ore”, a spus Wanda Nara, surprinzând pe toată lumea. Dar acesta nu este singurul detaliu: „Cred că, dacă nu ar fi funcționat în acea noapte, tot ce s-a întâmplat între noi nu ar fi existat”.

Wanda Nara: „200 de femei au trecut prin patul lui înainte să mă cunoască”

„200 de femei au trecut prin patul lui înainte să mă cunoască. Avea patru telefoane pentru că împărțea femeile pe continente. Era o nebunie. Unul era cel bun, pe care era sunat de șefii clubului, iar celelalte erau pentru femei.

M-am uitat după ele și le-am aruncat pe toate în apă. Apoi a început să dea casa cu fundul în sus ca să le găsească. L-am ajutat chiar și eu, dar nu le-a mai găsit niciodată”, a spus Wanda Nara, citată de The Sun.

Atacantul argentinian putea ajunge pe „Santiago Bernabeu” în 2019, dar atunci madrilenii au renunțat la transfer din cauza soției acestuia, Wanda Nara. 

Wanda Nara și Mauro Icardi s-au căsătorit în mai 2014, la scurt timp după ce divorțul dintre impresară și Maxi Lopez a fost finalizat. Povestea de iubire a celor doi a fost tumultuoasă, multe despărțiri, scandaluri și împăcări spectaculoase. Au împreună două fiice, pe Francesca și Isabella.

+45 FOTO

Citește și:

Doar în fața ei cedează Adrian Șut: „În ea am cea mai mare încredere și simt că va fi mereu lângă mine”. Mesaj din cantonament
fcsb
Doar în fața ei cedează Adrian Șut: „În ea am cea mai mare încredere și simt că va fi mereu lângă mine”. Mesaj din cantonament
Fosta iubită româncă a lui Carlo Ancelotti, dezvăluiri intime despre relația cu antrenorul de la Real Madrid: „S-a rupt patul cu noi la Bâlea Lac”
MONDEN
Fosta iubită româncă a lui Carlo Ancelotti, dezvăluiri intime despre relația cu antrenorul de la Real Madrid: „S-a rupt patul cu noi la Bâlea Lac”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Van_Basten
Van_Basten  •  20 Ianuarie 2024, 13:10

Vardy, astept parerea ta despre subiect! Wanda a dat totul, merita tot ce-i mai bun pe lumea asta.

Van_Basten
Van_Basten  •  20 Ianuarie 2024, 13:09

"Salteaua aceea poate că a fost folosită de 200 de femei, dar după mine era o ruină totală. Salteaua era distrusă. Îmi amintesc durerea pe care am simțit-o a doua zi, pentru că nu eram obișnuită să dau totul. Luam ibuprofen la fiecare patru ore", a spus Wanda Nara. Invata, Geambasule, de la colega Mocanu Andra cum se creeaza un material de succes, cu clickuri multe si engagement deosebit. PS. Wanda a dat totul in acea noapte. Asta inseamna *** total. Respect, maurule!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează