GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  TRAGEDIE

Dezvăluiri după accidentul de elicopter: "Am văzut pe toată lumea în lacrimi, e o tragedie atât de mare" » Povești emoționante cu patronul lui Leicester

Vichai Srivaddhanaprabha // FOTO: Guliver/Getty Images
Vichai Srivaddhanaprabha // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 octombrie 2018 09:05

Fotbalul din Anglia e lovit de o tragedie de proporții. Vichai Srivaddhanaprabha, patronul celor de la Leicester, și fiul său, Aiyawatt, ar fi murit în accidentul de elicopter care s-a petrecut sâmbătă seara lângă King Power Stadium după meciul cu West Ham, 1-1.

Accidentul care se pare că i-ar fi fost fatal patronului lui Leicester a înmărmurit toată Anglia. Comentatorul BBC Ian Stringer a fost prezent pe stadion la egalul cu West Ham, iar la finala făcut o dezvăluie marcantă:

"Am văzut membri ai staff-ului și al echipei în lacrimi în această seară. Lumea se uita împrejur, plângea și nu știa ce să facă pentru a-i consola pe ceilalți din jur", a spus Stringer, potrivit bbc.com.

Tot el relatează relația solidă pe care patornul lui Leicester o avea cu jucătorii săi, încercând să-i contureze personalitatea lui Vichai Srivaddhanaprabha.

"Leicester e un grup foarte unit, cu oameni care sunt foarte apropiați. Oamenii îl iubesc pe acest tip după ce echipa a reușit o poveste incredibilă și a cucerit titlul în Anglia".

A pus Leicester pe harta fotbalului mondial

Afaceristul thailandez a preluat-o pe Leicester în 2010, care în doar 6 ani a reușit să câștige titlul în Premier League și să ajungă până în sferturile Ligii Campionilor. 

Același Ian Stringer îi conturează portretul patronului de la Leicester, scoțând la iveală câteva întâmplări deosebite.

"E un miliardar, un om foarte bogat, dar în același timp o persoană umilă și minunată. Face mereu gesturi speciale, de curând a cumpărat băuturi și mâncare pentru suporterii care însoțeau echipa în deplasare", a spus Stringer.

Un alt om important din anturajul lui Leicester, Cliff Ginetta, președintele unei asociații de suporteri, a vorbit în termeni laudativi despre patronul echipei.

"E o tragedie atât de mare. Familia era foarte populară printre fanii din Leicester. Erau iubiți pentru ceea ce au făcut pentru club și pentru oraș. Au pus orașul pe harta lumii, au investit foarte mulți bani în club, în spitale și în ajutorarea copiilor. Când e ziua lui, cumpăra tuturor bere sau prăjituri.

Nu avea o engleză strălucită, așa că nu vorbea foarte mult, dar mergea printre oameni pentru a le strânge mâinile. Avea timp pentru fanii obișnuiți", a spus Cliff Ginetta pentru BBC Radio 5.

Imagini cu patronul lui Leicester în autocarul descoperit cu care s-a sărbătorit titlul acum 2 ani:

Vezi și:

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează