GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

ULTIMA ORĂ Procurorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul lui Ekeng!

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 mai 2016 17:55

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul decesului lui Patrick Ekeng.  

Conform unui comunicat publicat pe site-ul instituției, procurorii anchetează circumstanțele în care s-a produs tragedia, iar astăzi a fost investigat sediul firmei Puls, căreia îi aparținea ambulanța care l-a preluat pe Ekeng (detalii+FOTO AICI).

De asemenea, criminaliștii au sigilat ambulanța în care a fost transportat fotbalistul.

În seara zilei de 06.05.2016, la ora 2325, la Spitalul Floreasca s-a produs decesul jucătorului de fotbal Patrick Ekeng, în vârstă de 26 de ani. Acesta a fost transportat cu o ambulanţă la spital, după ce s-a prăbuşit pe gazon, în timpul unui meci de fotbal desfăşurat pe Stadionul Dinamo.

Drept urmare, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a constituit un dosar penal în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs decesul.

Cu ocazia deplasării la faţa locului, lucrătorii din cadrul Serviciului Omoruri au ridicat documentele medicale întocmite la spital, precum şi unele documente legate de organizarea evenimentului sportiv.

Totodată, în cursul zilei curente au fost solicitate documente relevante în cauză de la factorii implicaţi în desfăşurarea meciului de fotbal pe parcursul căruia s-a produs incidentul.

A fost dispusă o autopsie medico-legală, care va fi efectuată în data de 09.05.2016, la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”.

Au fost ataşate la dosarul cauzei înregistrări video ale incidentului. De asemenea, au fost solicitate şi alte înregistrări ale unor camere de supraveghere instalate în zona incidentului.

Au fost examinate criminalistic cele trei ambulanţe (aparţinând unui serviciu privat) prezente la locul desfăşurării meciului de fotbal, iar cea care l-a transportat pe jucătorul de fotbal la spital a fost sigilată, în vederea efectuării unor verificări suplimentare.

Procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii din cadrul Serviciului Omoruri efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în cauză fiind dispusă începerea urmăririi penale in rem.  

Playtech: BOMBĂ! Ianis Hagi, OUT de la Rangers! Gata, e sigur: gestul lui Gerrard e clar


Comentarii (12)
merace
merace  •  07 Mai 2016, 22:48
Postat de khal_37 pe 07 Mai 2016, 21:20

De ce nu i se face necropsia si autopsia acum si nu luni???

peste 3 zile, unele *** pot sa dispara ca sa nu fie deranjat nimeni important... :(

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alex_x
alex_x  •  07 Mai 2016, 22:01

E bine ca mi interziceti dreptul la opinie.o sa va mai deranjeze buni tamara....

alex_x
alex_x  •  07 Mai 2016, 21:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează