INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

A refuzat naționala Braziliei și și-a decis viitorul: „Real Madrid este ultima echipă pe care o voi antrena!”

Carlo Ancelotti // FOTO: Imago
Carlo Ancelotti // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 02 ianuarie 2024 18:34 / Actualizat marti, 02 ianuarie 2024 18:50

Carlo Ancelotti (64 de ani) a anunțat, la prima conferință de presă din 2024, că se retrage atunci când se va despărți de Real Madrid, liderul din La Liga: „S-ar putea întâmpla să fie după 2026. Iubesc Madridul și aș rămâne cu plăcere până în 2027 sau 2028... Totul depinde de rezultate”

Carlo Ancelotti și-a stabilit deja viitorul. Antrenorul italian a anunțat în a doua zi a Noului An care va fi ultima sa echipă din carieră. La prima conferință de presă din 2024, Don Carlo a răspuns curiozității jurnaliștilor și a declarat că „Nu va mai exista o altă echipă după Real. Sunt foarte fericit, totul a decurs simplu și rapid. Este prețios să știi că clubul vrea ca eu să-mi continui munca. 

Și vă pot confirma că Madridul va fi ultima bancă tehnică pe care voi sta, chiar dacă nu știu cât va mai dura colaborarea. Aș putea fi în continuare aici și după 2026, totul va depinde însă de rezultatele și de succesele pe care vom reuși să le obținem. Iubesc Madridul și aș rămâne cu mare plăcere în acest oraș chiar și în 2027 și 2028...".

Ce a schimbat Mo Salah la pauza meciului cu Newcastle și la ce record a ajuns golgheterul lui Liverpool!
ANGLIA
Ce a schimbat Mo Salah la pauza meciului cu Newcastle și la ce record a ajuns golgheterul lui Liverpool!

Ancelotti: „Lucrurile au decurs așa cum îmi doream"

Italianul de 64 de ani a ținut să mai lămurească o dată cum au stat lucrurile cu naționala Braziliei, unde era dat ca și transferat, conform zvonurilor din 2023: 

„Am avut contacte cu fostul președinte al CBF și vreau să-i mulțumesc pentru interes. A fost o mândrie, dar eu am limpezit, de fiecare dată, că situația mea va depinde de Real Madrid. Și lucrurile chiar au decurs așa cum îmi doream, cu prelungirea contractului la Madrid".

Ancelotti a anunțat că nu transferă un fundaș central!

Ancelotti a dat din casă și în privința relației sale cu președintele Florentino Perez: „Nu s-a schimbat deloc, gândul său principal este dragostea față de Madrid. Are idei cât se poate de clare, Madridul are un viitor frumos înainte". 

Și a lămurit și problema transferului unui fundaș central: "Nu ne preocupă să angajăm un stoper în mercato din această lună. Chiar dacă ne lipsesc doi, avem alți doi disponibili și posibilitatea de a-i adapta pe alții, ca de exemplu Tchouameni și Carvajal".

260de meciuri are Carlo Ancelotti pe banca tehnică a lui Real Madrid în cele două mandate, înregistrând 189 de victorii, 33 de remize și 38 de eșecuri

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Pe cine vrea să aducă Genoa dacă îl vinde pe Drăgușin! A jucat în grupele Ligii Campionilor în acest sezon
ITALIA
Pe cine vrea să aducă Genoa dacă îl vinde pe Drăgușin! A jucat în grupele Ligii Campionilor în acest sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  02 Ianuarie 2024, 19:15

Deci pina in 2028 Zidane nu mai antreneaza.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează