INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

AC Milan și-a pierdut cel mai bun jucător! Semifinala cu Inter, în pericol

Tătărușanu îl salută pe Leao, după ce acesta a părăsit terenul // Foto: Imago
Tătărușanu îl salută pe Leao, după ce acesta a părăsit terenul // Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 06 mai 2023 16:40 / Actualizat sambata, 06 mai 2023 20:00

Probleme pentru Milan în debutul partidei cu Lazio, scor 0-2, foarte importantă pentru un loc în Ligă. Extrema portugheză Rafael Leao (23 de ani) a suferit o leziune la inghinali în minutul 11 și a cerut schimbare.

Milan continuă cursa pe două fronturi, în campionat pentru a prinde un loc în primele patru, calificante în grupele Ligii, și în Champions, unde are de jucat „dubla” cu Inter din faza semifinalelor. Și tocmai acum, Stefano Pioli a primit o veste foarte proastă. 

La meciul de astăzi cu Lazio, rivală directă la o poziție în Top 4 în Serie A, i s-a rupt cel mai bun jucător. Rafael Leao a cerut schimbare în minutul 11, după ce a făcut un sprint, și i-a cedat locul lui Saelemekaers.

Ratează prima manșă cu Inter?

Gazzetta dello Sport anunță că extrema portugheză ar fi suferit o accidentare la mușchii inghinali și a făcut semn către banca de rezerve că nu mai poate continua jocul. 

AC Milan - Lazio 2-0 » „Diavolii roșii” câștigă derby-ul și încing lupta pentru Liga Campionilor în Serie A! Clasamentul ACUM
AC MILAN - LAZIO
AC Milan - Lazio 2-0 » „Diavolii roșii” câștigă derby-ul și încing lupta pentru Liga Campionilor în Serie A! Clasamentul ACUM

Mai sunt numai patru zile până la turul din semifinalele Ligii de pe San Siro și este foarte greu de spus dacă Rafael Leao se va putea recupera sau va lipsi cel puțin la una dintre manșe. Un verdict medical va fi aflat abia după ce cel mai bun fotbalist al sezonului trecut în Serie A va face examene amănunțite.

În actuala ediție a Ligii, lusitanul are un gol și cinci pase decisive în zece partide disputate, iar în campionat a marcat de 12 ori pentru campioana Italiei și a oferit 8 assisturi în 31 de partide. 

Milan a învins-o cu 2-0 pe Lazio, prin golurile înscrise de Bennacer (17) și Theo Hernandez (29).

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Barcelona este pregătită să-l vândă pe Ansu Fati în Premier League. Ce schimb vor să efectueze catalanii la vară

Suporterii lui Napoli au scos la vânzare brazde de gazon de pe stadionul din Udine, la 700 de euro bucata!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează