INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

De la Papură la Pioli » Ce a declarat antrenorul lui AC Milan, întrebat dacă a urmărit meciul rivalei Inter

Stefano Pioli / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Stefano Pioli / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 mai 2022 10:35 / Actualizat duminica, 08 mai 2022 11:31

Stefano Pioli (56 de ani), antrenorul celor de la AC Milan, a surprins la conferința de conferința de presă de sâmbătă, atunci când jurnaliștii l-au întrebat dacă a urmărit-o pe rivala Inter în victoria cu Empoli, 4-2.

Tehnicianul rossonerilor a provocat zâmbete în sală în momentul în care a spus că, în loc să urmească partida contracandidatei la titlu, a preferat să vizioneze „un mare meci de tenis”. Pioli face referire la duelul câștigat vineri de Carlos Alcaraz în fața compatriotului Rafael Nadal, în „sferturile” Mastersului de la Madrid, scor 6-2, 1-6, 6-3. 

Confruntarea amintită de Pioli s-a suprapus cu disputa dintre Inter și Empoli, în care campioana en-titre din Serie a revenit după ce a fost condusă cu 0-2.

Nu mă interesează dacă jucăm înainte sau după Inter, noi știm ce avem de făcut. Tot ce știu e că mai sunt 7 puncte în joc pentru scudetto și trebuie să le câștigăm. Fix 7 puncte pentru a reuși ceva extraordinar, pentru a demonstra că suntem cei mai buni. Nu am văzut meciul lui Inter cu Empoli. Am revăzut antrenamentul lui Milan și apoi am urmărit un mare meci de tenis, Alcaraz e un fenomen!

- Stefano Pioli, antenor AC Milan

Declarația lui Pioli are un corespondent și în Liga 1. În urmă cu câțiva ani, fostul antrenor al Universității Craiova, Corneliu Papură, spunea că nu s-a uitat la meciurile din Champions League, preferând să urmărească snooker.

Fostul antrenor al Serenei Williams surprinde: „I-am văzut pe Federer, Nadal și Djokovic, dar nimeni nu e ca Alcaraz”
ATP MADRID
Fostul antrenor al Serenei Williams surprinde: „I-am văzut pe Federer, Nadal și Djokovic, dar nimeni nu e ca Alcaraz”

Stefano Pioli: „Știm ce avem de făcut!”

Duminică seara, de la 21:45, AC Milan are prima „finală” pentru campionat, în deplasare cu Verona. „Diavolii” sunt la un punct în spatele lui Inter și mai au de disputat trei partide. Pioli spune că e cu gândul doar la parcursul propriei echipe, nicidecum la cel al rivalei. 

„Ştim ce avem de făcut, ne mai lipsesc şapte puncte pentru a atinge obiectivul, pentru a demonstra că noi suntem cei mai buni din campionat. Atenţia mea este îndreptată în întregime asupra celor trei meciuri rămase, mai degrabă decât asupra parcursului lui Inter”, a spus Pioli, conform Gazzetta dello Sport

AC Milan încearcă să câștige primul campionat după o pauză de 11 ani. Ultimul titlu a venit în 2011, când în echipă se aflau nume precum Abbiati, Nesta, Gattuso, Seedorf, Ibrahimovic sau Robinho.

Programul până la finalul sezonului

AC MILANINTER
Verona (d)4-2 vs. Empoli (a)
Atalanta (a)Cagliari (d)
Sassuolo (d)Sampdoria (a)

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ionuț Radu poate pleca vara aceasta de la Inter » Două echipe din Serie A îl vor pe portarul român

Real Madrid vrea să transfere din Serie A » Ancelotti se implică în realizarea mutării

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează