INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Manchester City, interesată de jucătorul care a costat-o pe PSG aproape 70 de milioane de euro

Manchester City, interesată de Achraf Hakimi (dreapta). 
Foto. Imago
Manchester City, interesată de Achraf Hakimi (dreapta). Foto. Imago

Articol de - Publicat sambata, 24 iunie 2023 14:59 / Actualizat sambata, 24 iunie 2023 15:53

Campioana Angliei, Manchester City, și-ar dori să-l transfere pe fundașul dreapta marocan Achraf Hakimi (24 de ani), de la formația franceză PSG. 

„Cetățenii” ar fi dispuși să plătească o sumă consistentă de bani în schimbul lui Achraf Hakimi, fotbalist care mai are contract până în iunie 2026 cu formația de pe „Parc des Princes”, scrie cotidianul spaniol Marca. 

Prezentare inedită făcută de o nou-promovată în Premier League » Scary Movie și conversație purtată cu Scream: „Ce faci, fiule?”
ANGLIA
Prezentare inedită făcută de o nou-promovată în Premier League » Scary Movie și conversație purtată cu Scream: „Ce faci, fiule?”

Achraf Hakimi, fundașul lui PSG, dorit de Manchester City

Achraf Hakimi ar urma să fie înlocuitorul lui Kyle Walker (33 de ani) la Manchester City. Englezul mai are un singur an de contract cu gruparea din Manchester și este curtat intens și de campioana Germaniei, Bayern Munchen. 

Pe postul de fundaș dreapta, Manchester City îi mai are pe portughezul Joao Cancelo (29 de ani), revenit după împrumutul la Bayern Munchen, și pe puștiul Rico Lewis (18 ani), fotbalist format în academia „cetățenilor”. 

Format la academia lui Real Madrid, Achraf Hakimi joacă la PSG din vara lui 2021, când parizienii îl transferau de la Inter, în schimbul sumei de 68 de milioane de euro. A strâns 80 de partide la PSG, reușind să marcheze 9 goluri și să dea 12 pase decisive.

A mai trecut în carieră și pe la Borussia Dortmund, unde a fost împrumutat în perioada iulie 2018 - iunie 2020. 

În naționala Marocului, Hakimi are 62 de selecții și 8 goluri marcate. A făcut parte din lotul cu care africanii au ajuns în semifinalele Campionatului Mondial din Qatar, din 2022. 

Citește și: 

Maxim ar fi dorit de o nou-promovată din Turcia, după despărțirea de Beșiktaș

Cum s-a rupt Steaua Bulgariei în două echipe acum rivale » O luptă dramatică pentru putere, bani și identitate la CSKA Sofia: lanț uman de ultrași, oraș sub „lacăt”, amenințări

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează