INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AZERBAIDJAN

video Adrian Mutu iese din subsolul clasamentului în Azerbaidjan » Neftci a luat trei puncte cu ultima clasată

Adrian Mutu iese din subsolul clasamentului în Azerbaidjan. Foto: Instagram
Adrian Mutu iese din subsolul clasamentului în Azerbaidjan. Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 28 august 2023 09:34 / Actualizat luni, 28 august 2023 09:35

Adrian Mutu (44 de ani) a câștigat în etapa a 4-a primul meci din noua ediție de campionat. „Lanterna roșie” Qabala a rezistat aproape până la pauză fără gol primit și n-a putut profita de omul în plus avut din minutul 70, cedând cu 0-2 pe terenul lui Neftci.

Cu doar două puncte în trei etape, Neftci ajunsese pe penultimul loc, departe de pretențiile fanilor și ale conducerii echipei din Baku. Dar duminică a întâlnit un adversar mai abordabil de pe ultima poziție, Qabala, fără niciun punct. 

Marius Șumudică a făcut publică fișa postului de antrenor de la FCU Craiova: „Dacă Adrian Mititelu vrea război cu mine, o să aibă război! Păi, ce, mă iei în leasing?”
FCU CRAIOVA
Marius Șumudică a făcut publică fișa postului de antrenor de la FCU Craiova: „Dacă Adrian Mititelu vrea război cu mine, o să aibă război! Păi, ce, mă iei în leasing?”

„Lanterna roșie” a rezistat fără gol primit aproape până la pauză. Neftci a intrat cu 1-0 la vestiare, datorită reușitei din prelungiri a lui Hadzhiyev, mijlocașul azer de 30 de ani, ce nu mai marcase în campionat din noiembrie trecut.

VIDEO. Neftci a rezistat în zece oameni

Adrian Mutu i-a folosit din primul minut pe jucătorii transferați în această vară din Superligă, brazilianul Yuri Matias și maghiarul Tamas, și în total a avut șapte titulari străini. Mutu a trecut prin mari emoții în ultimele 20 de minute. 

2 victoriiîn 8 jocuri are Mutu pe banca tehnică a lui Neftchi Baku: 2-0 în meciul cu Zeljeznicar, în al doilea tur al preliinariilor Conference League, și cealaltă, în partida cu Qabala

Portarul Cafarov a fost eliminat, după ce a ieșit în afara careului și a făcut henț într-o situație iminentă de gol. Oaspeții au îndrăznit mai mult pe atac, dar nu au avut ocazii mari de a egala. De înscris au făcut-o tot elevii lui Mutu, prin fostul fundaș CFR-ist Yuri Matias (80). Și au rezolvat problema învingătoarei.

5este locul ocupat de Neftchi Baku, cu cinci puncte în patru etape, la 7 lungimi de liderul Zira

Citește și:

Basarab Panduru a analizat transferul lui Ianis Hagi la Deportivo Alaves

Gică Hagi, despre transferul lui Ianis în La Liga: „Într-un an, va deveni de două ori mai bun!”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează