INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AZERBAIDJAN

Pericol maxim! Adrian Mutu riscă mult la Neftchi: „Prima demitere a sezonului va fi inevitabilă”

Adrian Mutu riscă să fie demis de la Neftchi. Foto: Instagram @pfcneftchi
Adrian Mutu riscă să fie demis de la Neftchi. Foto: Instagram @pfcneftchi

Articol de - Publicat marti, 19 septembrie 2023 11:33 / Actualizat marti, 19 septembrie 2023 12:09

Adrian Mutu ar putea să nu mai prindă sfârșitul toamnei în Azerbaidjan. Românul a semnat doar de două luni cu Neftchi Baku, dar jurnaliștii locali vorbesc deja de o posibilă concediere a antrenorului în vârstă de 44 de ani.

Prima experiență a lui Adrian Mutu ca antrenor în străinătate riscă să se termine mult mai devreme decât plănuise. Tehnicianul în vârstă de 44 de ani a semnat un contract pe două sezoane cu Neftchi Baku, înlocuindu-l în vară pe Laurențiu Reghecampf, dar rezultatele întârzie să apară și viitorul imediat se anunță amenințător, plin de nori în Azerbaidjan.

Mihai Rotaru a găsit antrenor după plecarea bruscă a lui Laurențiu Reghecampf!
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
Mihai Rotaru a găsit antrenor după plecarea bruscă a lui Laurențiu Reghecampf!

Urmează 4 meciuri de foc pentru Adrian Mutu. Numai adversari mai bine clasați

Eliminat din Conference League și locul 6 în campionat, în a doua jumătate a clasamentului, după numai șase etape (cu numai două victorii, pe lângă două înfrângeri și două egaluri), Mutu are în față patru meciuri teribile în competiția internă, toate adversarele fiind momentan deasupra lui Neftchi în ierarhia azeră:

  • 23 septembrie: acasă, cu Zira (liderul, cu 7 puncte mai mult).
  • 30 septembrie: în deplasare, cu Turan (locul 4).
  • 8 octombrie: acasă, cu Qarabag (2).
  • 20 octombrie: în deplasare, cu Sabail (3).

Adrian Mutu, pus la zid: „Problemele lui Neftchi au rămas și cu el”

E posibil ca Mutu să nu prindă sfârșitul toamnei în Baku. Despre acest scenariu vorbesc și jurnaliștii locali. Elchin Jafarov, analist la Sportinfo TV, a afirmat: „Situația lui Nefchi nu e bună deloc. Noile transferuri au dificultăți de adaptare. Mutu continuă să-l facă regretat pe compatriotul său Reghecampf. Dacă situația nu se va schimba, prima demitere a sezonului va fi inevitabilă”. 

10 meciuri oficialeare Adrian Mutu până acum la Neftchi: 3 victorii, 3 egaluri, 4 înfrângeri, golaveraj 11-11

Considerând că „politica de transferuri a fost decorată la vârf, fără a se schimba nimic în profunzime. Cu alte cuvinte, chiar dacă au apărut mulți jucători noi, problemele au rămas”.

Adrian Mutu, criticat aspru: „Ar fi o dezbatere jenantă între Reghecampf și el”

Într-un editorial publicat pe site-ul Sport Info, Mutu a fost criticat aspru: „N-are niciun rost să discutăm despre efectul pozitiv al schimbării de bancă tehnică din vară, ar fi o dezbatere jenantă. 

Într-o săptămână, două, vom începe să ne amintim de perioada lui Laurențiu Reghecampf, să-l regretăm. O să plângem după Reghe”

Știți care e diferența între Reghecampf și Mutu? Față de sezonul trecut, i-a fost alocat un buget mai mare pentru transferuri și au fost cumpărați mai mulți străini. 11 jucători au venit, s-au cheltuit milioane și e rușinos că Mutu nu poate face nimic cu ei. 

- Sport Info, site azer

VIDEO. Adrian Mutu, învins de o nou-promovată

Citește și:

Discurs manifest în această dimineață, după arbitrajul de la CFR - Petrolul: „Să fie suspendat până la Crăciun”

A picat și varianta Giulești pentru Dinamo - Farul: „Totul e calculat la fix”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
ssLazio
ssLazio  •  19 Septembrie 2023, 17:56

Presedintele oricarui club din Romania care ia in calcul numirea lui Mutu devine automat favorit la titlul de Prostul anului!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează