INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AZERBAIDJAN

FOTO Adrian Mutu, asaltat cu propuneri de jucători din România după ce a semnat cu Neftchi Baku + poza interpretabilă postată de tehnician

Adrian Mutu, asaltat cu propuneri de jucători din România după ce a semnat cu Neftchi Baku. Foto: Imago Images
Adrian Mutu, asaltat cu propuneri de jucători din România după ce a semnat cu Neftchi Baku. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 14 iulie 2023 19:20 / Actualizat vineri, 14 iulie 2023 20:33

În doar trei zile ca antrenor al lui Neftchi Baku, Adrian Mutu (44 de ani) a fost asediat de agenții români. Nu mai puțin de 20 de jucători i-ar fi fost oferiți!

Marți, 11 iulie, Adrian Mutu a fost prezentat la noua sa echipă din Azerbaidjan. De-abia despărțit de Rapid, antrenorul în vârstă de 44 de ani a semnat un contract pe două sezoane cu Neftchi Baku, club la care va câștiga în total peste un milion de euro din salariu și bonusuri.

Plan EXPLOZIV » O singură echipă în Craiova! Strategia prin care Mititelu ar fi scos din joc
FCU CRAIOVA
Plan EXPLOZIV » O singură echipă în Craiova! Strategia prin care Mititelu ar fi scos din joc

Adrian Mutu va avea mână liberă la transferuri. Și buget mai mare

Tehnicianul e însă asaltat cu oferte din Liga 1. Potrivit site-ului azer Sport Info, agenții români i-au oferit în trei zile nu mai puțin de 20 de jucători pentru formația sa. Dar Mutu le-ar fi dat răspuns tuturor că nu se grăbește, vrea întâi să analizeze lotul și apoi va face o listă cu transferuri.

Conducătorii clubului l-au asigurat că va avea mână liberă în mercato, el va decide de cine are nevoie. Și i se va pune la dispoziție un buget mărit pentru transferuri.

Yuri și Dugandzic, pe lista lui Mutu

Va putea aduce și străini la un preț de 600.000 de euro, susțin jurnaliștii azeri, care vorbesc de interesul lui Mutu pentru Yuri Matias.

Fundașul central brazilian, 28 de ani, pe care antrenorul a vrut să-l ia și la Rapid, mai are contract cu CFR Cluj până pe 30 iunie 2024. Și CFR cere o jumătate de milion de euro pentru el. A fost adus la Cluj de la Gaz Metan în februarie 2022, pentru numai 100.000 de euro!

Prima mutare pare să fie însă Marko Dugandzic, golgeterul sezonului trecut al Superligii. Atacantul de 29 de ani ar fi pe lista „Briliantului”, care a și redistribuit pe contul său de Instagram o imagine în care apare alături de croat, semn că fostul său elev l-ar putea urma în Azerbaidjan.

Adrian Mutu, asaltat cu propuneri de jucători din România după ce a semnat cu Neftchi Baku + poza interpretabilă postată de tehnician

Adrian Mutu va debuta mâine la Neftchi Baku

Astăzi, Mutu a făcut primul antrenament cu noii săi jucători în cantonamentul din Rusia. Și mâine va debuta la Neftchi Baku în amicalul contra lui Fenerbahce, de la Sankt Petersburg.

Primele lui meciuri oficiale vor fi în turul 2 de Conference League (27 iulie-3 august), cu învingătoarea duelului Zeljeznicar - Dinamo Minsk (2-2 în prima manșă).

Citește și:

Mititelu îi provoacă pe rivalii de la CSU » Echipamente retro pentru FCU Craiova

Chiricheș, contract FABULOS la FCSB » Becali: „I-am făcut o ofertă cum nu mai există în România”

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (1)
parachioara5
parachioara5  •  14 Iulie 2023, 20:44

...sper sa nu ia romani ...e foarte riscant ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează