INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Afirmație bizară a lui Julian Nagelsmann despre motivul concedierii de la Bayern Munchen: „De asta am fost demis”

Julian Nagelsmann (foto: Guliver/Getty Images)
Julian Nagelsmann (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 februarie 2024 16:21 / Actualizat vineri, 23 februarie 2024 16:33

Julian Nagelsmann (36 de ani), selecționerul naționalei Germaniei, a vorbit cu jurnaliștii germani despre motivele care au dus la demiterea sa de la Bayern Munchen, în martie anul trecut. Tehnicianul a făcut o afirmație ciudată, susținând că motivul „rupturii” de campioana en-titre ar fi stilul său vestimentar.

Într-un interviu pentru Der Spiegel, antrenorul german susține că a fost demis de clubul bavarez din pricina jachetei roșii pe care o purta în mod constant.

Premieră în istoria Germaniei: 2. Bundesliga a întrecut Bundesliga la numărul de fani!
GERMANIA
Premieră în istoria Germaniei: 2. Bundesliga a întrecut Bundesliga la numărul de fani!

Julian Nagelsmann: „Un antrenor nu ar trebui să atragă prea mult atenția”

Antrenorul pasionat de modă a reflectat asupra perioadei sale de la Bayern, care s-a încheiat brusc prin demitere, în ciuda faptului că echipa se afla la doar un punct în spatele liderului Borussia Dortmund.

De asemenea, Bayern era angrenată atât în ​​Liga Campionilor, cât și în Cupa Germaniei. Nagelsmann a fost înlocuit brusc de Thomas Tuchel, care a condus clubul către al 11-lea titlu consecutiv.

Nagelsmann crede că alegerile sale vestimentare au contribuit la demiterea sa. „Ca antrenor, nu ar trebui să atragi prea multă atenția, dar eu nu vreau să mă prefac că sunt o altă persoană atunci când antrenez. Am trăsături de caracter diferite față de antrenori precum Jupp Heynckes”, a menționat selecționerul german.

„Nu puteam sta îmbrăcat la Bayern într-o haină bej, doar pentru că unii dintre predecesorii mei au făcut asta. Cei de la club știau că voi purta și jacheta roșie. Și nu i-a deranjat. Dar când eșuezi, astfel de banalități sunt adesea folosite împotriva ta”.

Nagelsmann e gata să conducă naționala Germaniei către victorie la următorul Campionat European

Antrenorul german pregătește selecția finală pentru Campionatul European din această vară. În calitate de gazdă, așteptările fanilor vor fi uriașe, iar Nagelsmann a dat o lovitură săptămâna aceasta, atunci când a anunțat revenirea lui Toni Kroos la națională.

Germania va face parte din grupa A, considerată accesibilă, alături de Elveția, Ungaria și Scoția. Un campionat și două supercupe a câștigat Nagelsmann cu Bayern, în perioada 2021-2023.

  • Articol scris de Mihai Popa
Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte articole:

Ultimul moft al lui Kylian Mbappe » Ce i-a mai cerut lui Real Madrid pentru a semna contractul până în 2029!
FRANȚA
Ultimul moft al lui Kylian Mbappe » Ce i-a mai cerut lui Real Madrid pentru a semna contractul până în 2029!
Driblingul cu care Lionel Messi a împărțit internetul în două tabere: „Nimeni nu e în siguranță” vs. „Dezgustător și nesportiv”
Inter Miami
Driblingul cu care Lionel Messi a împărțit internetul în două tabere: „Nimeni nu e în siguranță” vs. „Dezgustător și nesportiv”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Crocodilarmand
Crocodilarmand  •  04 Martie 2024, 17:52

Dacă purta o jacheta cu imprimeu de cârnați, îl punea hoeness pe viață la Bayern.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează